ΛΕΣΒΙΑΚΟ SHOW ΕΙΝΑΙ ΤΟ DEBATE

 

Το χάσαμε το show. Κρίμα. Κι εμείς οι ουδέτεροι, οι από μακριά, και οι Αμερικάνοι. Πως θα ψηφίσει ο μαλάκας αν προηγουμένως δεν δει debate. Κι όχι μόνο ένα. Δεν φτάνει το ένα που έγινε, και το τελικό, που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Οκτωβρίου, αν το στήσουν αυτό.

Τι άλλο παρά στημένο πράμα είναι το ντημπαίητ. Στημένο, όχι σικέ. Όχι προσυνεννοημένο. Στημένο διότι οι αντίπαλοι στήνονται κανονικά, όπως ο ηθοποιός μπροστά στην κάμερα. Αν μιλάμε πιο ψαγμένα, το debate μοιάζει περισσότερο με πορνό. Τσόντα κανονική, όμως όχι ανάμεσα σε στραίητ ζευγάρι, αλλά gay. Δυο άνδρες το κάνουν ή δυο γυναίκες.

Στην περίπτωση Τραμπ και Μπάιντεν το πράμα δεν είναι λεσβιακό, που τέλος πάντων αρέσει σα θέαμα σε πολλούς άνδρες. Τι να μας έλεγαν στο Νο 2 debate, που ήταν να γίνει χθες Πέμπτη και ακυρώθηκε; Κατ’ αρχήν, η πρώτη κουβέντα είναι πως ουδείς θα ισχυριστεί πως οι δυο τους, Τραμπ και Μπάιντεν, είναι οι πλέον κατάλληλοι κυβερνήτες στη χώρα τους. Κι όμως ο ένας θα κερδίσει, ο άλλος θα αποσυρθεί και δεν πρόκειται ποτέ να επανέλθει.

Φοβερό. Στον τελικό του κυπέλλου να παίζουν δυο ομάδες, οι οποίες δεν είναι οι καλύτερες.

Το ίδιο και στους δυο δικούς μας, Μητσοτάκη και Τσίπρα. Καλοί, κακοί, πες ό,τι θες, αλλά όχι σίγουρα οι καλύτεροι στην Ελλάδα στο ρόλο του πρωθυπουργού και του καπετάν αντιπολίτευση. Ένα ακόμα από τα καλά της δημοκρατίας κι αυτό, να αναδεικνύει κυβερνήτη και διεκδικητή της κούπας κάποιον όχι απαραίτητα ικανότερο, τιμιότερο. Ευτυχώς, όμως! Ευτυχώς που στο έργο έχει θέση και το debate, για να αποφασίσει… αξιοκρατικά ο λαός.
Διαβαστε ακομα:

ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΙΑ Η… ΔΙΑΦΟΡΑ