ΠΟΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ ΣΤΙΣ... ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥ

 
Περισσότερο άσχημα ένοιωσαν οι αριστεροί με το αναντάμ παπαντάμ ιστορικό ρεζιλήκι του Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο. Όταν όσα γλειψιματικά είπε στον Ντόναλντ Τραμπ, σα σήμερα 17 Οκτωβρίου, το 2017. Και κόντυνε όλους τους Έλληνες, τους ισοπέδωσε ίσα και όμοια με το χώμα.  
Επόμενο ήταν να τον τον κοπάνησαν τον Αλέξη Τσίπρα για την απίστευτο ρεσιτάλ ''αμερικανοφιλίας'' του. Αξίζει να θυμηθούμε πώς απολογήθηκε ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός. Δικαιολογήθηκε κωλομπαρίστικα, και με κάτι πονηρά λόγια που είπε, εμφανίστηκε... ρεαλιστής, δηλαδή ότι εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα, όχι μόνον τον εαυτό του. Τι ακριβώς εννοεί ή υπονοεί ο πολιτικός απατεώνας; Σε ελεύθερη μετάφραση και επί της ουσίας ο Τσίπρας δήλωσε τα εξής συγκεκριμένα:

1. Παραμένω αριστερός, έχω τις αρχές μου.

2. Δεν μ’ εκπροσωπούν ως άτομο, ως Σύριζα όλα αυτά τα αναξιοπρεπή που είπα στον καραγκιόζη Ντόναλντ Τραμπ.

Δηλαδή; Όταν το πρωθυπουργάκι  παραδέχεται ότι στις ΗΠΑ έπαιξε όχι σύμφωνα με την αριστερή του ιδεολογία, όχι σύμφωνα με την αριστερή του καταγωγή, αλλά διότι εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες, τότε ομολογεί: 

1. Δεν εκπροσωπώ την πλειοψηφία των Ελλήνων.

2. Δεν με ψήφισαν ως αριστερό.

3. Οι Έλληνες είναι αμερικανόφιλοι κι εγώ, που δεν είμαι αμερικανόφιλος, δεν εκφράζω τους ψηφοφόρους της… πρώτης φοράς αριστερά.

Διαβαστε ακομα:

ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΙΑ Η… ΔΙΑΦΟΡΑ