ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

 
Για να βρει το δίκιο του ο αφελής απευθύνεται στον πρωθυπουργό ή στον όποιον κατέχει εξουσία. Λες και ο εξουσίας εκλέχτηκε ή τοποθετήθηκε στην καρέκλα με κριτήρια αγνότητας και την υποχρέωση να προασπίσει το δίκαιο και το σωστό. Συμβαίνει και το άλλο. Αφέλεια είναι να ζητούν την παρέμβαση της δικαστικής ή πολιτικής εξουσίας να στραφεί ενάντια σε σεσημασμένο κακοποιό. Επειδή, πέραν της όποιας σκοπιμότητας που φρενάρει την εξουσία να δράσει, λειτουργεί ο μύθος στον απλό κοσμάκη ότι είναι πεντακάθαρος ο υπουργός, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος του ανώτατου δικαστηρίου, ο αρχιεπίσκοπος. ο όποιος άλλος προκαθήμενος, γήινος κι όχι. 
Ανθρωπάκια εξέλεξαν το νέο πλανητάρχη. Το νέο κάτοικο του Λευκού Οίκου. Και δεν έδωσαν την εντολή οι ψηφοφόροι στο αφεντικό της ισχυρώτερης χώρας του πλανήτη, οικονομικά και στρατιωτικά, διαστημικά και γεωπολιτικά, να υπηρετήσει το έντιμο και το δίκαιο. Άτομο με γήινες, με ανθρώπινες αδυναμίες είναι και ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος από σήμερα 20 Νοεμβρίου, αρχίζει να μετράει τις ημέρες του 79ου έτους της ηλικίας του. 

Διώξανε το 2014 από το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ τον τότε 44χρονο γιο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, διότι ο Χάντερ Μπάιντεν έκανε χρήση κοκαίνης. Πατέρας τριών παιδιών ο Χάντερ και εραστής της γυναίκας του αδελφού του, άλλο αυτό, ανεγνώρισε την ενοχή του, εξέφρασε τη λύπη του αλλά και τη ντροπή του επειδή δικαιολογημένα τον σουτάρανε από το ναυτικό.

Δεκέμβριο του 1972 σκοτώνονται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα η γυναίκα του Μπάιντεν και η μια του κόρη, η Ναόμι. Τον Μάιο του 2015 πέθανε και ο άλλος του γιος, ο καρκινοπαθής Μπό του οποίου η γυναίκα πηδιότανε με τον αδελφό του άντρα της, τον Χάντερ. 

Κοκαίνη έπινε και η Άσλυ Μπάιντεν, η κόρη του πρώην αντιπροέδρου του Μπάρακ Ομπάμα και πλέον νέου πλανητάρχη Τζο Μπάιντεν. Τον Μάρτιο του 2009 η 27χρονη τότε Άσλυ Μπάιντεν σνιφάρει κοκαίνη, σε πάρτυ. Ένα κωλόπαιδο, φίλος της, την ''έγραψε'' σε βίντεο, 13 λεπτών. Στέλνει 90 δευτερόλεπτα από το video στην εφημερίδα “”The New York Post” και τους ζητάει 1,5 δολάρια. Τελικά μείωσε τη τιμή στα 300.000.

Στο video, η Άσλυ βάζει στη μύτη ένα κόκκινο καλαμάκι και ρουφάει από το ρουθούνι της τρεις “γραμμές” λευκής σκόνης. Τελικά, το video πουλήθηκε 188.000 δολάρια από την κοινωνική ιστοσελίδα κριτικής, radonline.com. (Στη φώτο, μπαμπάς και κόρη, Τζο και Άσλυ Μπάιντεν). Με την ευκαιρία. Ο Ομπάμα στην αυτοβιογραφία του με τίτλο “Όνειρα από τον πατέρα μου” έχει παραδεχθεί ότι στα νειάτα του έκανε χρήση μαριχουάνας και κοκαίνης.
Ο του δημοκρατικού κόμματος Τζο Μπάιντεν, πριν ακόμα γίνει γνωστό το επεισόδιο με την κόρη του, είχε κάνει εκστρατεία κατά των ναρκωτικών. Που σημαίνει, τελικά, ότι αυτές οι παπαριές, λέω για τις ''εκστρατείες'' και τα... ''μηνύματα'' τους, γίνονται για λεζάντα. Δεν έχουν αποτέλεσμα, απόδειξη ότι ο μπαμπάς παρίστανε τον πολιτικό με... ευαισθησίες και τον γράφανε κανονικά τα ίδια του τα παιδιά.
Πεθαίνει από καρκίνο ο Μπο Μπάιντεν και του αδελφού του Χάντερ η πρώην σύζυγος τον κατηγορεί ανοικτά πως ξόδευε όλα τα λεφτά του σε πόρνες, σε ναρκωτικά και στα στρηπτητζάδικα. Τις μπίζνες στην Ουκρανία (φυσικό αέριο κ.α.) αυτουνού του Χάντερ, του γιου του νέου πλανητάρχη, με τις πλάτες του μπαμπά του, αφού τον έδιωξαν από το στρατό διότι ήταν πρεζόνι, προσπάθησε να εκμεταλλευθεί προεκλογικά ο αλανιάρης Ντόναλντ Τραμπ. Δεν τα κατάφερε, όμως, να ταπώσει τον αντίπαλο του στις προεδρικές εκλογές.