ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ… ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

 
Με το κείμενο της επιγραφής (φώτο), αν το διαβάσει κανείς, αυτοί που σκότωσαν τον Αλέξη Γρηγορόπουλο είναι αμετανόητοι δολοφόνοι. Λένε ψέματα. Γιατί μόνο με ψέματα και κανονικά παραμύθια της Χαλιμάς δικαιολογούν τον χουλιγκανισμό τους.

Κατ’ αρχήν ο φονιάς ήτανε ένας, δεν ισχύει ο πληθυντικός. Οι μαγκίτες, όμως, κουκουλοφόροι που κάθε χρόνο κάνουν την Αθήνα ανά κατά διά με τους τραμπουκισμούς τους, στο ΕΝΑ πρόσωπο του μπάτσου που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο, βλέπουν όλη την αστυνομία. Όλοι είναι μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι.

Στην Ελλάδα η χούντα δεν πήρε απολυτήριο. Έχουμε ακόμα στρατιωτική δικτατορία. Να, γιατί αυτοί που τους λένε αναρχικούς, αντιεξουσιαστές κ.α. συνεχίζουν να διαμαρτύρονται με το ντεμοντέ τρόπο τους κάθε χρόνο, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου. Οι αμετανόητοι, λοιπόν, είναι οι χούλιγκαν που 12 χρόνια εκμεταλλεύονται την απερισκεψία του μπάτσου, στο όνομα Κορκονέας, να αντιδράσει πυροβολώντας τον ανήλικο Γρηγορόπουλο. Δεν είναι αμετανόητοι οι αστυνομικοί, ούτε ο ένας δολοφόνος Κορκονέας, ο οποίος δεν είχε ξανασκοτώσει, ούτε και ξανασκότωσε.

Την Κυριακή είναι του… Γρηγορόπουλου. Όπως κάθε χρόνο 6 Δεκεμβρίου. Τι θα κάνει ο Βαρουφάκης; Το πιθανότερο πάλι show με καμιά πινακίδα στα χέρια, και μια άλλη μαλακία που θα αναγράφεται σ’ αυτήν. Ο Σύριζα, άλλο ερωτηματικό. Μέχρι στιγμής στην πιάτσα αναρωτιούνται ποια θα είναι η στάση του Τσίπρα, θα κάνει διαδήλωση, πορεία, μια… συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στους… αμετανόητους μπάτσους;
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ... ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΗΛΙΘΙΟΙ