ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ

 

Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Υπουργοί στην κυβέρνηση του Σύριζα, για να πέσει στα μαλακά το σκάνδαλο της εταιρείας Folli Follie του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, είχαν αναλάβει να καθαρίσουν τη δουλειά για λογαριασμό του υπόδικου επιχειρηματία. Με την προϋπόθεση, βέβαια, οι δυο υπουργοί και δυο άλλοι βουλευτές του Σύριζα να κονομήσουν οι ίδιοι το κάτιτις  γι αυτή την ανομολόγητη βοήθεια.

Φοβερά πράγματα; Όχι, βέβαια! Έχουν συμβεί. Συμβαίνουν. Και ποτέ δεν σταματάνε να συμβαίνουν αυτές οι βρωμοδουλειές στις κυβερνήσεις όλων των κομμάτων. Τα οποία κόμματα όλα είναι πεντακάθαρα, αυτό είναι το κυρίαρχο κοινό στοιχείο που τους χαρακτηρίζει, αλλά διαφέρουν σε… ιδεολογία, σε θέσεις, και προγράμματα.

Έμπιστος των Κοτσολιούτσων, πατέρα-ιδρυτή της Folli Follie, και του γιου Τζώρτζη, που προφυλακίστηκαν, ήταν ο συνδετικός τους κρίκος με την ομάδα των κυβερνητικών συριζαίων, και διακριτικά αφού είναι υπάλληλος της εταιρείας, αλλά ξεκάθαρα ανέφερε σε απόρρητη ηλεκτρονική  αλληλογραφία πως έχει η κατάσταση:

- Οι άνθρωποι (αναφέρει και τα ονόματα των τεσσάρων κυβερνητικών) περιμένουν να πάρουν αυτά που ζήτησαν, γιατί διαφορετικά θα χάσουμε κάθε επαφή μαζί τους. Ήδη έκαναν πολλά για εμάς, ήδη έχουν εκτεθεί, κι εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να τους ικανοποιήσουμε,  παρ΄ό,τι προσωπικά είμαι αντίθετος στις δωροδοκίες (Στη φώτο, οι τέσσερις συριζαίοι και, δεξιά, γιος και πατέρας Κοτσολιούτσος).

Αυτά, επί της ουσίας, γράφει στο αφεντικό του ο έμπιστος- συνδετικός κρίκος των δυο πλευρών, και η συγκεκριμένη αλληλογραφία βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Και λοιπόν; Προσωπικά συμφωνώ σ΄αυτά που ισχυρίζονται οι ''4 του Σύριζα'', ότι τους συκοφαντούν. Δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη σε καμιά δικαιοσύνη και σε καμιά κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Που σημαίνει αυτό, τι; Σημαίνει στη σκέψη μου, και μετά από όσα έχω φάει στη μάπα ως πολίτης, ότι και να υπάρχουν ένοχοι, δεν είναι σίγουρο πως θα τιμωρηθούν. Κι αν συμβεί αυτό, η ευθύνη δεν θα χρεώνεται στη δικαιοσύνη.

Τάτσι μήτσι κότσι.

Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΗ ΦΘΟΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ