ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ; ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

 

Τα βάλανε με τον Τσίπρα γιατί δήλωσε πως γουστάρει μια μαζική διαδήλωση αντικυβερνητική και βάζει στην άκρη τον κίνδυνο της διασποράς του κορονοϊού. Μ’ αυτά που λέει ο αρχηγός του Σύριζα, λένε οι περίεργοι που τον κατηγορούν, καλεί τον κοσμάκη να βγει στο δρόμο παρά το ρίσκο μέσα στην πανδημία.

Τελικά, οι πολιτικοί τον έχουν για πλάκα τον κοσμάκη. Πρώτα πρώτα δεν αναγνωρίζουν ότι τον θεωρούν μαλάκα. Ανίκανο να σκεφτεί. Να δράσει μόνος του. Αυτή είναι η πελατεία των κομμάτων. Κάποιος Τσίπρας, είτε είναι η προσωπικότητα, είτε ένας γραφικός, με μια δήλωση του μπορεί να παρασύρει κόσμο. Προς το κακό, όχι προς το καλό.

Επιτέλους! Το μέγα μείον της δημοκρατίας είναι η ελεύθερη κριτική μόνο στα κόμματα, και απαγορευμένη για τους πολίτες. Κανένα κόμμα δεν τολμάει να σχολιάσει αυτούς τους οποίους… υπηρετεί. Το μόνο που κάνουν τα κόμματα είναι το ένα να κατηγορεί το άλλο.

Όταν κάνουν επίθεση στον Τσίπρα επειδή παρασύρει τον κόσμο και τον στέλνει να κινδυνεύσει, να αρρωστήσει, τι είναι αυτό; Πρώτον, αναγνωρίζουν πως ο συριζαίος έχει επιρροή στο λαό και, δεύτερο, μέσα στο λαό κυκλοφορούν ένα κάρο μαλάκες που δεν φοβούνται κανένα φονικό μικρόβιο προκειμένου να… συστρατευτούν με τη μαλακία ενός κομματάρχη.

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ