ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΟΠΑΔΩΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ;

 

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Η νέα γενιά των Ελλήνων όπως έδειξαν οι πρόσφατες διαδηλώσεις για τον Κουφοντίνα είναι εφάμιλλη με τους σπουδαστές του HarvardTo ελληνικό Harvard διαδηλώνει υπέρ ενός τύπου που δολοφόνησε 13 ανθρώπους και τώρα κάνει δύο μήνες απεργία πείνας (τις τελευταίες πολλές μέρες υποτίθεται ότι δεν δέχεται ούτε υγρά) προσπαθώντας να εκβιάσει την ικανοποίηση των αιτημάτων του.

Στο πλευρό του οι οξυδερκείς και καινοτόμοι έλληνες φοιτητές οι οποίοι ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τις νέες startups και να πάρουν τα ηνία του Start-Up Nation από το Ισραήλ.

Δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε αυτή την οξυδερκή νεολαία μας η οποία μέσα από τους καπνούς της φούντας ατενίζει το μέλλον της το οποίο ευελπιστεί να είναι διορισμός στο δημόσιο, όταν αναλάβει εκ νέου την εξουσία ο Σύριζα, στις τάξεις του οποίου υπηρετούν ήδη-ακόμη κι εκείνοι που υποδύονται τους αντιεξουσιαστές.
Οι Έλληνες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι για το μέλλον τους. Κι αυτό γιατί μεγαλώνει μία νέα σπουδαία γενιά Eλλήνων -200 χρόνια μετά την ίδρυση του κράτους- στην οποία μπορούμε να εναποθέσουμε ήσυχοι και ασφαλείς τις ελπίδες μας.

Αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά στην Ελλάδα είναι αποκαλυπτικό των προβληματικών γονιών τους. Στα Αρσάκεια πέφτουν θύματα παιδεραστών παρά την επίβλεψη του Μπαμπινιώτη και στα λαικά σχολεία τους βιάζει τα μυαλά ο Σύριζα και του ΚΚΕ.

Η ελληνική νεολαία είναι η καλύτερη απόδειξη των προβληματικών γονιών τους. Και είναι επίσης η καλύτερη απόδειξη του αξιώματος που υποστηρίζει χρόνια το Κουρδιστό Πορτοκάλι και το οποίο είναι να αφαιρεθεί το δικαίωμα να αποκτάει παιδιά ο πάσα ένας. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με την οικονομική ευχέρεια ή όχι αλλά με την ικανότητά του να είναι σωστός γονέας.

Αυτή η νεολαία είναι επίσης ο καθρέφτης της Κολομβίας των Βαλκανίων 200 χρόνια μετά την ίδρυση του ομώνυμου κράτους-χα,χα. Αυτά τα πειραγμένα παιδιά μάς υπόσχονται ένα ακόμη πιο οδυνηρό και περιπετειώδες μέλλον. Καθώς τα βλέπεις να διαδηλώνουν για τον Κουφοντίνα αναρωτιέσαι γιατί οι Eλληνες ένστολοι να είναι έτοιμοι να θυσιασθούν στον Έβρο και το Αιγαίο για την ελευθερία όσων διαδηλώνουν υπέρ του Κουφοντίνα.

Μιλάμε για μία χαμένη, βλαμμένη γενιά, από την οποία θα ξεπηδήσουν υπουργοί που θα κλείνουν τις τράπεζες και θα επιβάλουν capital controls και στη συνέχεια θα λένε ότι άλλοι και όχι οι ίδιοι καταλύουν την κοινοβουλευτική δημοκρατία -βλέπε Βαρουφάκης.

Καθώς παρακολουθείς τα κουφοντίνεια ταγάρια να διαδηλώνουν αναρωτιέσαι σε τι σόι σπίτια μεγάλωσαν, σε τι σχολεία φοίτησαν, τι γονείς, τι δασκάλους, τι καθηγητές είχαν; Αυτό το οικόπεδο τη μόνη τύχη που έχει, ώσπου να διαμελισθεί στους γείτονες, είναι να αποτελεί τη παγκόσμια τουαλέτα των συνταξιούχων τουριστών. Γειασάν τα κουφοντίνεια ταγάρια λοιπόν…

ΠΗΓΗ: Κουρδιστό Πορτοκάλι