ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ... ΛΑΟ

 

Ο σύντροφος Παναγιώτης Λαφαζάνης γράφει βιβλίο για να ξεφωνήσει τον Τσίπρα. Δεν είμαστε καλά. Θα το πει ''Η Μεγάλη Προδοσία'', αυτός είναι ο τίτλος του αποκαλυπτικού βιβλίου, όπου θα καταδειχθούν με ντοκουμέντα οι κωλοτούμπες του αρχηγού του Σύριζα. Ασόβαρα πράγματα.

Δεν υπάρχει καμιά προδοσία Τσίπρα. Για να κάνουμε ταμείο, ο λεβέντης έγινε πρωθυπουργός με εκλογές, όχι με πραξικόπημα, όχι με επανάσταση, όχι με μειοψηφίας κίνημα λαϊκό. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν γούσταρε να πάει η Ελλάδα στη δραχμή, να ξεκόψει από την Ευρώπη, να τραβήξει δρόμο σοσιαλιστικό. Αυτές τις παπαριές που έλεγε προεκλογικά ο Τσίπρας.

Κωλοτούμπας ναι ο Τσίπρας, όχι προδότης. Κι αν πρόδωσε και διέσυρε την αριστερά, γιατί να στεναχωρηθούν οι δεξιοί και οι κεντρώοι που τον ψήφισαν;

Ο Λαφαζάνης είναι υπόλογος, όχι ο Τσίπρας. Ο πανίσχυρος κομματικά στον σύριζα Λαφαζάνης, ο οποίος δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι το κόμμα αφού θα κέρδιζε τις εκλογές δεν είχε άλλη επιλογή, παρά μόνο να θάψει όσα την ξεχώριζαν από τα συστημικά κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Εκφράζει το σύστημα, υπηρετεί το σύστημα ο Σύριζα, υποστηρίζει ο Λαφαζάνης. Σωστό. Όπως σωστό είναι ότι ο Λαφαζάνης με το κόμμα του, την ΛΑΕ, όταν έφυγε από τον προδοτικό Σύριζα, δεν πήρε ούτε μισό τα εκατό. Κι όμως! Για τον γνήσιο αριστερό Λαφαζάνη η ΛΑΕ είναι λαϊκό κόμμα, ενώ ο Σύριζα που κάνει πρωταθλητισμό είναι κόμμα του κατεστημένου.

Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ