ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

 

Lockdown όταν τα κρούσματα έφτασαν τα 300-400 την ημέρα και τα λουριά επιτρέπονται ελεύθερα όταν οι μολυσμένοι μετριούνται στους 3000 και 4.000. Πλάκα κάνουμε; Σε καμιά περίπτωση. Κανείς δεν παίζει με την υγεία του λαού, εκτός από τον λαό. Ο οποίος λαός αποφασίζει πότε θα διακοπεί η καραντίνα.

Έτσι είναι. Δεν την αντέχει ο κόσμος την απομόνωση. Κι όταν το πράμα παρατραβάει, τότε αρχίζει να δυσανασχετεί, να μην πειθαρχεί. Τι να κάνει η κυβέρνηση; Τι άλλο παρά να πιέζει τους λοιμωξιολόγους να λάβουν υπ’ όψιν την αντιστασιακή βούληση του λαού. Και οι επιστήμονες το κωλομπαρεύουν, προβλέπουν ύφεση στα νούμερα, ότι θα πέσει ο αριθμός των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων, άρα λάσκα τα μέτρα.

Έλα, όμως, που τα νούμερα δεν πέφτουν. Και λοιπόν; Το πρόγραμμα πάει μια χαρά. Όλο και περισσότεροι εμβολιάζονται από τη μια και από την άλλη κοντεύει να σπάσει η βελόνα προς τα χοντρά νούμερα των ημερήσιων κρουσμάτων.

Όλα δείχνουν πως θα ανοίξουν και τα νυχτερινά μαγαζιά. Η εντολή θα δοθεί μόλις σταθεροποιηθούν τα κρούσματα σε τουλάχιστον πάνω από 5.000 την ημέρα.

Διαβαστε ακομα:

… ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ