ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;

 

Από μόνο το γεγονός και είναι γελοίο, και λέει πολλά. Βγάζουν στο γήπεδο και παίζει μπάλα κανονικά ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε κάθε ευκαιρία δηλώνει παρών ο πρώην πρωθυπουργός. Το λες, το γράφεις ότι το παιδί έκανε και πρωθυπουργός και δεν θες να το πιστέψεις πως συνέβη κι αυτό το απίθανο.

Σα να μη δούλεψε όλη την Ελλάδα ο George με το ξεδιάντροπο ''Υπάρχουν λεφτά''. Σα να μη μας έκλεισε το σπίτι. Όλα ξεχάστηκαν, και κάθε λίγο τσουπ ο Γιωργάκης κάνει... παρεμβάσεις και δείχνει το μπόι του. Αρθρογραφεί, κάνει δηλώσεις, συμφωνεί ή διαφωνεί για τούτο και το άλλο, για όλα τα κορυφαία θέματα της επικαιρότητας. Για την πανδημία, το κυπριακό, το τουρκικό, για το συνταξιοδοτικό, για τις εκλογές, τι πρέπει να γίνει με τις τράπεζες κλπ κλπ.

Όποτε ο προπονητής τον έβαλε στην ενδεκάδα κατέστρεψε την ομάδα. Παίκτης ζημιάρης. Ε, δεν είναι προκλητικό να τον βλέπεις συνεχώς με τη φανέλα της ομάδας; Αυτό το απίθανο συμβαίνει με τον Παπανδρέου. Τον προβάλλουν. Του δίνουν βήμα τα ΜΜΕ. Τον διατηρούν φρέσκο, ζεστό και ετοιμοπαράδοτο, ποιος να ξέρει ποιο είναι το πλάνο, τι σκέπτονται κι αν θα τον χρησιμοποιήσουν.

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ JUNIORS ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΑΤΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ