ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΣ;

 
Γιατί να γίνουν δυο κράτη στην Κύπρο, επειδή στο νησί ζούνε και Τούρκοι; Και στην Ελλάδα ζούνε ένα κάρο Αλβανοί, να φτιάξουν τότε κι αυτοί δικό τους κράτος. Δική τους κυβέρνηση. Δική τους Βουλή. Και στα χώματα της Τουρκίας ζούνε αιώνες Κούρδοι. Με τη ίδια λογική να επιτραπεί η ίδρυση του κράτους των Τουρκοκούρδων ή Κουρδοτούρκων.
Μετά το τέλος του Β' παγκοσμίου πολέμου ξεκίνησε η φάμπρικα του κυπριακού προβλήματος. Το οποίο δεν έχει λυθεί, ούτε και πρόκειται.Η δε Ελλάδα μια ζωή θα παραμένει μπλεγμένη. Τι πρέπει να γίνει; Δεν υπάρχει αυτό το ερώτημα. Και αφού - αν μιλάμε σοβαρά- δεν τίθεται επί της ουσίας το ερώτημα, η απάντηση είναι σα να μην υπάρχει.
Αν είμασταν την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και αν ζούσε ο Αλέκος, θα τράβαγε μια σπαθιά και θα καθάριζε την μπουγάδα. Ποιος Γόρδιος Δεσμός; Όταν η Μακεδονία ήταν πρώτη στρατιωτική δύναμη στον πλανήτη δεν θα τολμούσαν να εμφανιστούν οι ΟΗΕδες και τα Συμβούλια Ασφαλείας. Μια ζωή κοροϊδεύουν κάτι ανεύθυνα ερασιτεχνικά κουστουμαρισμένα ανθρωπάκια με σχέδια ''ειρηνευτικά''. Και από την άλλη ο Ερντογάν να τσαμπουκαλεύεται θέλω τούτο, διαφωνώ για το άλλο. 
Φοβερό. Με το κυπριακό δεκαετίες τώρα έχουν ασχοληθεί όλοι οι μεγάλοι. Αμερικάνοι και Ρώσοι. Από κοντά και οι Ευρωπαίοι. Και δεν δίνεται ''λύση''. Τι να κάνει μόνη της η Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός, ο σημερινός, ο χθεσινός, ο αυριανός. ''Για τον επόμενο άστο,,, ΄΄- έτσι πάει. Τι, δηλαδή; Ένας αμφισβητούμενος αρχηγός κόμματος δεν θα πάρει ποτέ την ευθύνη της σπαθιάς, που λέγαμε.
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!