Η ΣΕΞΥ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΣΤΑ 47

 

Δεν πέρασε εβδομάδα από το γάμο της, το δεύτερο, και έγινε γνωστό ότι η 46χρονη σέξυ βουλευτίνα, και πρώην υπουργίνα, Όλγα Κεφαλογιάννη είναι υποψήφια μαμά. Για πρώτη φορά.

Ο προηγούμενος γάμος της δικηγόρου Όλγας Κεφαλογιάννη, με κοσμηματοπώλη της οδού Βουκουρεστίου, μετά από έρωτα βέβαια μεγάλο και κεραυνοβόλο, κράτησε δέκα χρόνια, αλλά δεν είχε προκύψει εγκυμοσύνη με τον πρώτο σύζυγο, πατέρα ήδη δυο παιδιών από προηγούμενο του γάμο.

''Η μητρότητα είναι ο καλύτερος ρόλος για την γυναίκα'' λέει η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, πολιτικός από τζάκι και η οποία  εκλέγεται συνεχώς από το 2007. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και εύκολο να γίνει μητέρα η γυναίκα κάποιας ηλικίας. Με λίγη βοήθεια και με τις γνωστές πρακτικές σήμερα το πράγμα ξεπερνιέται. Το όριο ηλικίας δεν είναι το ίδιο που ίσχυε σε εποχές αλλοτινές.

Σήμερα οι άνθρωποι πεθαίνουν σε μεγαλύτερη ηλικία. Παντρεύονται σε μεγαλύτερη ηλικία, γεννάνε και μετά τα σαράντα, και βάλε... Μια καλοστεκούμενη γυναίκα 65 και 70 χρονών είναι μαμά 20χρονου και δεν… φαίνεται η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στη μητέρα και τον γιο.

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ... ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ