Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 

Γιατί επισκέφθηκε τον φράκτη. Λάθος της. Ντροπή της. Δεν έπρεπε να πάει. Ο φράκτης στον Έβρο συμβολίζει ότι είμαστε ενάντια των προσφύγων, των μεταναστών. Εμείς οι αριστεροί είμαστε υπέρ των ανοιχτών πυλών, ανοιχτών συνόρων. Με την επίσκεψη της στον Έβρο η πρόεδρος της δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επιβραβεύει ρατσιστικές υστερίες και εθνικιστικά στερέοτυπα.

Είναι αρκετά καλοί στο μπλα μπλα αυτοί που αυτοπλασάρονται ως αριστεροί. Αν δεν κάνει δουλειά παραγωγική και χάνει την ημέρα του αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος, επόμενο είναι να φτιάχνει πιασιάρικες ατάκες, που τον λένε και πολιτικό λόγο. Στην πραγματικότητα ο κομματικός και αριστερός λόγος τους είναι καραμπινάτος φασιστικός. Γιατί αυτός που διαφωνεί με τις μαλακίες τους είναι ένοχος, καταδικαστέος, αντιδραστικός, χρυσαυγίτης.

Σύμφωνα με έρευνες στις δυτικές κοινωνίες η μετανάστευση είναι ξεκάθαρη απειλή στην εθνική ταυτότητα των ευρωπαϊκών λαών. Λέμε τι υποστηρίζουν σήμερα, το 2021, οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι. Προσοχή! Ο φόβος τους δεν είναι τόσο στην απώλεια θέσεων στην αγορά εργασίας από τους αλλοδαπούς, αλλά ότι κινδυνεύει να αλλοιωθεί η εθνική ταυτότητα του Σουηδού π.χ. ή του Βέλγου και του Ισπανού.

Ο Τσίπρας όσο ήταν πρωθυπουργός ποτέ δεν στάθηκε αρνητικός στον φράκτη του Έβρου. Άλλο το παραμύθι του ότι Εμείς είμαστε υπέρ των χωρών χωρίς τείχη, χωρίς σύνορα και χωρίς εμπόδια. Άλλο η θεωρία, άλλο να ξέρεις ότι άνθρωποι που δεν ξέρεις τι έχουν στο μυαλό τους θέλουν να μπουκάρουν μέσα στο σπίτι σου. Να, γιατί ο φράκτης είναι φροντίδα του ελληνικού στρατού.

Τι έγινε στην Ισπανία, με τη συγκυβέρνηση σοσιαλιστών, αυτών των Podemos και την υποστήριξη του ισπανικού κομουνιστικού κόμματος; Συλλαμβάνουν όσους Μαροκινούς μπαίνουν παράνομα στο έδαφος της Ισπανίας και τους στέλνουν πίσω. Και οι κομματικοί της ισπανικής αριστεράς λένε ''Τους απελαύνουμε διότι οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε τα σύνορα μας''. Φασιστόμουτρα οι σύντροφοι Ισπανοί.

Διαβαστε ακομα:

Η ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟΝ… ΠΟΛΕΜΟ