ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΟΙ... ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΚΟΙ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Η Reina Sofia, γνωστή και ως Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, πριγκίπισσα κάποτε της Ελλάδας, ήρθε επίσκεψη στην χώρα με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη, και όπως ήταν φυσικό την δέχτηκε και ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Δημοκρατίας. Έλα όμως που κάποιοι χρήστες του Facebook έχουν αντιρρήσεις!

Δεν την θέλουν την Βασίλισσα. Και διαβάζω κάποιους που γράφουν – στην πρόεδρο της Δημοκρατίας:

  • “Κυρία Πρόεδρε, νομίζω πως ένα ακόμα πολιτειακό ατόπημα προστέθηκε στο βιογραφικό σας!!! Ως τι υποδεχθήκατε αυτή την <<κυρία>>; Σήμερα είναι μια πολίτης της Ισπανίας. Μέχρι πρότινος βασίλισσα της Ισπανίας, αλλά ο σύζυγος βουτηγμένος στα σκάνδαλα και τη διαφθορά, αποπέμφθηκε από το αξίωμα. Ποιος ο λόγος της επίσκεψής της στην Ελλάδα; Για να φορτώσει από το Τατόϊ και τα υπόλοιπα κοντέινερ γεμάτα με το αίμα του ελληνικού λαού;» κτλ. κτλ.

Δεν είμαι Βασιλικός, αλλά δεν μπορώ όμως να μην αντιδράσω. Κατ' αρχήν δεν έχω διαβάσει πιο βλακώδες, λαϊκίστικο και ανυπόστατο κείμενο. Μετά, η Βασίλισσα της Ισπανίας ήρθε εδώ ιδιωτική επίσκεψη, για να πάει στους Λειψούς, και οι χρήστες του Facebook πιστεύουν ότι θα πάει στο Τατόϊ να γεμίσει κοντέϊνερ. Η Βασίλισσα της Ισπανίας ήρθε καλεσμένη κυρίως του Δημάρχου των Λειψών, και εμείς γράφουμε για την προίκα της και για τον διεφθαρμένο σύζυγο της. Για το αίμα του Ελληνικού λαού. Γράφουν για επισημότητες. Που τις είδαν; Απλά ως όφειλαν, την συνάντησαν ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, και μετά η γυναίκα πήγε στο νησί όπου την περίμεναν.

Γράφουν κάτι τέτοια για μια γυναίκα που όσα χρόνια την ξέρουμε είναι κυρία, τύπος και υπογραμμός, μια Βασίλισσα που λατρεύουν στην Ισπανία (λαός και ΜΜΕ), προστάτιδα των τεχνών και των καλλιτεχνών με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο. 

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος των Λειψών Φώτης Μάγγος: “Είχε προηγηθεί μια συνάντηση μας στην Αθήνα πριν από 18 μήνες για την επίσκεψη της στο νησί, αλλά λόγω της πανδημίας πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη. Με την πρώτη ευκαιρία έγινε φέτος και όλα τα βλέμματα του κόσμου στράφηκαν στο νησί μας. Μεγάλη δημοσιότητα”.

Όταν την ρώτησε ο πρωθυπουργός αν πήγε στο Τατόϊ, εκείνη απάντησε…

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr