ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

 

Τι θα πει ''Βόρεια Μακεδονία''; Ό.τι και να λέει μια τέτοια πονηρή ονομασία, Μακεδονία έχει μέσα. Ο Σκοπιανός, λοιπόν, με το δίκιο του και την εθνική του αλητεία παρουσιάζεται ως Μακεδονία. Και δεν θα του πεις ''Γιατί, κύριε γείτονα, δεν λαμβάνεις υπ’ όψιν τη… συμφωνία που συνυπέγραψαν οι δικοί σου λεχρίτες με τον σύντροφο Τσίπρα Αλέξη''.

Γελοίο και... αδύναμο να ζητάνε κάποια ελληνόπουλα εξηγήσεις γιατί χθες Κυριακή στο ματς της εθνικής τους στο ευρωπαϊκό οι Σκοπιανοί στην εξέδρα (φώτο) παρίσταναν τους Μακεδόνες. Και ότι είναι απόγονοι φαντάρων του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Φοβερό. Η Ελλάδα είναι η ισχυρή από κάθε άποψη σε σύγκριση με τα Σκόπια και σήμερα εμείς είμαστε σε μειονεκτική θέση.   

Αν μιλάμε σοβαρά μόνο με τους Σκοπιανούς ''φιλάθλους'' δεν τα βάζεις. Που έχουν τα επιχειρήματα τους: Τι πλάκα είναι αυτή, να μας θέτε Βορειομακεδόνες, δηλαδή μας αναγνωρίζετε ως Μακεδόνες, αλλά... βόρειους. Δηλαδή, τι; Και αφού εμείς είμαστε οι Βόρειοι, για να έχουμε καλό ερώτημα, ποιοι είναι οι νότιοι; Και ποιοι οι ανατολικοί και δυτικοί. 

Αυτό το έργο δεν καθαρίζει με καμιά… συμφωνία. Όταν, μάλιστα, η Ελλάδα επίσημα συμφώνησε να περιλαμβάνεται το όνομα Μακεδονία στο κράτος των Σκοπίων. Ε, και εμείς λένε οι Σκοπιανοί, είμαστε ειρηνικοί και δεν γουστάρουμε να πλακωθούμε σε εμφύλιο με... άλλους Μακεδόνες, όπως θα ήθελαν να μας σπρώξουν οι Έλληνες. Που λέγονται Έλληνες, όχι Μακεδόνες. 

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑΡΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ