ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 
Αριστερή Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης. Έτσι βάπτισαν το νέο κόμμα που θα τα χώνει στον Σύριζα. Και στόχο έχει να πάρει πελατεία από το μαγαζί του Τσίπρα. Και ποιοι είναι οι πρωτεργάτες της νέας πολιτικής κίνησης στο χώρο της κομματικής γραφικότητας; Θα ήταν λάθος να μιλάμε για το χώρο της αριστεράς. Δεν υπάρχει αυτός. Έχει τελειώσει αυτό. 
Μόνο στην Ελλάδα οι αριστεροί της πλάκας, της πολύ πλάκας, κάνουν την πλάκα τους στα σοβαρά με κάτι το οποίο πολιτικά είναι ανύπαρκτο στην Ευρώπη. 
Αυτοί που ήταν στον Σύριζα είναι οι κατασκευαστές της καινούργιας μπουτίκ, που την λένε ''Αριστερή Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης'' και δεν θα απευθύνεται σε αριστερούς μόνο αλλά και σε μη αριστερούς. Απάτη; Σε καμιά περίπτωση. Κλασική και υποδειγματική γραφικότης. Να ανοίγει ένα κρεοπωλείο και να περιμένει να επιβιώσει επιχειρηματικά και με πελατεία φανατικών χορτοφάγων. 
 
Ο αριστερός απευθύνεται σε ακροατήριο αριστερών. Ο φασίστας σε φασίστες. Ο γάβρος στους γάβρους, όχι να πουλήσει διαρκείας στους αεκτσήδες και τους παοκτσήδες. Οι συνδικαλιστές των gay δεν απευθύνονται στους straight για να του καλέσουν να εκδηλώσουν ανοικτά τη σεξουαλική τους ταυτότητα.
Τέλος πάντων, η αλήθεια είναι ότι ο αριστερός έχει καταδικαστεί να στήνει όλο και καινούργια κόμματα. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αριστερός που να μην πέρασε από 4 -5 διαφορετικά κόμματα της αριστεράς. Δεν χρειάζεται να είναι προφήτης κανείς αν προβλέψει ότι σίγουρα θα είναι μέσα στους ιδρυτές τον νέου κόμματος μετά από δυο ή τρία χρόνια αρκετοί απ' αυτούς τους συντρόφους που συμμετέχουν στο νέο κόμμα του ''Διαλόγου και της Δράσης''. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ; Ο ΛΑΟΣ!