ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ… ΠΟΙΟΥΣ;

 

Τον πρωθυπουργό, αυτόν ή τον άλλον, γιατί τον ψηφίζει ο κόσμος; Όχι, βέβαια, για να… συμβουλεύει αυτός τον κόσμο, μάλιστα και σε αυτονόητα πράγματα. Ο κόσμος τον εκλέγει κυβερνήτη για να κυβερνήσει. Όχι να δασκαλέψει, ποιο είναι το σωστό, ποιο είναι το λάθος.

Ο δάσκαλος είναι δάσκαλος, ο παπάς, ο γιατρός, ο δικαστής, ο δημοσιογράφος, τέλος πάντων ο καθένας στον τομέα του. Στην ειδικότητα του.

Πρωθυπουργός της Αγγλίας είναι ο Μπόρις Τζόνσον και με την άρση των περιοριστικών μέτρων που αποφάσισε έδωσε βίντεο και ζητάει από τους πολίτες να… προσέχουν. Τους… παρακαλεί να είναι προσεκτικοί, να σέβονται τους άλλους και να πάνε να εμβολιστούν. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ… , τρεις φορές αναφέρει το ''παρακαλώ''.

Και αφού αναφέρει κι άλλα… διδακτικά, λες και απευθύνεται σε ανθρώπους χαμηλής νοημόσυνης ή απολίτιστους, επαναλαμβάνει άλλες τρεις φορές ''Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ… ''.

Στην πραγματικότητα αυτοκαταργείται ο Μπόρις Τζόνσον. Ναι μεν είμαι πρωθυπουργός αλλά εκλέχτηκα από ζώα. Από άτομα που δεν αντιλαμβάνονται οι μαλάκες την επικινδυνότητα της πανδημίας λόγω του covid-19. Κι εμείς τι λέμε; Το τελευταίο που λέμε είναι το ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, ποιος είναι ο κάθε πρωθυπουργός της κάθε χώρας. Αυτό που λέμε είναι ποιος είναι ο κόσμος.
Διαβαστε ακομα:

ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ!