Πολιτικοι στις παραλιες

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Και η λέξη πολιτικοί εμπεριέχει τους πάντες. Από κανονικούς πολιτικούς μέχρι τους από σπόντα. Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από μακριά, με τηλεφακό, οπότε είναι αληθινές. Χωρίς photoshop. Υπάρχουν όμως και μια-δυο ποζάτες… Όπως επίσης, ανάμεσα στους πολιτικούς υπάρχει και μια δημοσιογράφος.

Απολαύστε τους

  • Ξεκινάμε με τον κοσμαγάπητο και δημοφιλέστατο Νότη Μηταράκη, τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου της Ελλάδας και βουλευτή Χίου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Κάνει τις διακοπές του στο Λιθί της Χίου, και παρ’ όλο που οι Χιώτες πάνε δυο-δυο, αυτός μόνος του είναι!
  • Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την παρέα του και δεξιά ο Θάνος Πλεύρης που απ’ το ακροδεξιό κόμμα Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός του Γιώργου Καρατζαφέρη, το 2012 προσχώρησε στην Νέα Δημοκρατία, με την οποία εξελέγη βουλευτής το 2019.
  • Η Όλγα Κεφαλογιάννη λένε ότι είναι εντυπωσιακή γυναίκα και απ’ ό,τι μπορούμε να διακρίνουμε, έχουν δίκιο.
  • Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον σύζυγο της, οι δυο τους κάνουν διακοπές μακριά από το αγριεμένο πλήθος. Φέτος ήταν στην Κεφαλονιά.
  • Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, της γνωστής πολιτικής οικογένειας, είναι δικηγόρος και πολιτικός, βουλευτής Β΄ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας. Από το 2019 είναι Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών. Όταν ήταν νέος είχε κορμί λαμπάδα, αλλά αφ’ ότου καβάτζωσε τα 50 απέκτησε κι’ αυτός την γνωστή μπάκα που αποκτούν όλοι σχεδόν οι άντρες.
  • Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πολιτικός, ο οποίος διατελεί υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων (χμ χμ). Κύριε Χαρδαλιά μου όμως προσοχή, είναι κακό στην…

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr