ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΤΟ 'ΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ

 
Να το αναγνωρίσουμε και να υποβάλουμε τα συλληπητήρια μας στον εαυτό μας. Επειδή τα τελευταία χρόνια έγινε πρώτη φίρμα ο Πολάκης. Και ο τελευταίος που έχει ευθύνη για το φαινόμενο να φιγουράρει πρωτοσέλιδα ο Πολάκης, όποτε το αποφασίσει αυτός, είναι ο... ίδιος. 
Λένε πως ο 56χρονος βαρύμαγκας από τα Σφακιά, πρώην υπουργός του Σύριζα, είναι πλέον πρόβλημα στο κόμμα. Επειδή με τους τσαμουκάδες και τις δημόσιες... πολιτικές παρεμβάσεις του, δίνει ένα προφίλ που δυσφημεί την αριστερά. Επειδή ένας αριστερός λανσάρει κομματισμό, δηλαδή τις θέσεις και τις αρχές του κόμματος. Και τέλος πάντων ένας πολιτικοποιημένος αριστερός δεν πουλαέι νταηλήκι και δεν χρησιμοποιεί το λεξιλόγιο του Πολάκη.
Το πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο Σύριζα. Ο Πολάκης είναι αυτός που είναι. Να μηνυπολογίζει το κόμμα. Να αδιαφορεί για τον πεζοδρομιακό του λόγο. Το πρόβλημα είναι ο Σύριζα. Που έχει αδυναμία να φρονιματίσει έναν βουλευτή του. 
Μουρμούριζουν τα στελέχη του Σύριζα όποτε ανοίγει το στόμα ο Πολάκης. Που κάνει ''προσωπική'' αντιπολίτευση και όποτε γουστάρει τα βάζει μ' αυτόν και μ' εκείνον και λέει τα δικά του. Με τον... πολάκειο τρόπο. Μέχρι σήμερα κανένας από το κόμμα δεν είπε 'Βούλωσε το πια!''. Ούτε ο Τσίπρας έβαλε στη θέση του την Παυλάρα τον Πολάκη. Γιατί; 
Ένα από τα δυο. Ή ο Σύριζα δεν είναι κόμμα ή φοβούνται τον Πολάκη μήπως τους τα χώσει κι αυτουνούς.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ!