Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΥΡΙΖΑ

 
Γνωστό και πολυπαιγμένο. Ο Μητσοτάκης πρότεινε για υπουργό προστασίας πολίτη τον ναύαρχο και πρώην υπουργό του Σύριζα Αποστολάκη, ο οποίος συμφώνησε με τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σύριζα τα πήρε στο κρανίο και με το δίκαιο του. Εδώ υπάρχουν συμβόλαια, ειμαστε ΠΑΕ, Πολιτική Ανώνυμη Εταιρεία, δεν επιτρέπουμε να απίξει δανεικός ο Αποστολάκης με τη φανέλα της ΠΑΕ ΝΔ.
Σωστός ο Τσίπρας. Αντίπαλη ομάδα είναι η ΝΔ στο πρωτάθλημα των κομμάτων. Ο παίκτης Ευάγγελος Αποστολάκης δεν κλήθηκε από την εθνική ομάδα, οπότε είναι επόμενο να θεωρει τιμητική την πρόσκληση διότι θα προσφέρει τις όποιες υπηρεσίες του στο λαό, στο κράτος, σ' όλους τους Έλληνες. 
Το πράμα δεν είναι πολιτικό, εθνικό, ελληνικό. Είναι ποδοσφαιρικό, κομματικό. Έχει τα προσόντα ο εν λόγω Αποστολάκης, αλλά και την εμπειρία, για το συγκεκριμένο πόστο του υπουργού προστασίας, αλλά το πράμα κόλλησε διότι ο Τσίπρας στα ίσα ζήτησε από τον ναύρχο να κάνει τη μεταγραφή. Και αναρωτιέσαι, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά: Τι φοβήθηκε (;) ο ναύαρχος με τα γαλόνια του μαζί; Τι, δηλαδή, τον κρατάει στο χέρι(;) ο μεγαλομέτοχος της αντιπολίτευσης και φοβήθηκε (;) ο παίκτης τίποτα ''αποκαλύψεις''. Τι άλλο να σκεφτεί κανείς.
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ