ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 5% ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ

 
Το ΚΚΕ είναι το κόμμα του κομουνισμού. Καλώς τονά! Τίποτα άλλο έχεις να μας πεις; Από τα γνωστά, τα πολύ γνωστά ξεκινώ το χορό του Ζαλόγγου. Το ΚΚΕ, λοιπόν, διακονεί τον κομουνισμό, όπως τον αντιλαμβάνεται, και απευθύνεται σε μη κομμουνιστές. Σε ανθρώπους που αρνούνται να συμπορευτούν με το ''ένα είναι το κόμμα''. Που δεν γουστάρουν να πλησιάσουν καν την αλήθεια του κόμματος και της ιδεολογίας του.
 
Μιλάνε τα νούμερα. Από το 1974, κοντά σε μισό αιώνα, σε κατάσταση απόλυτης νομιμότητας, καμιάς δίωξης του κόμματος και της ιδεολογίας του, το ΚΚΕ σταθερά και ακλόνητα, είναι κολλημένο στο 5%. Ούτε τρίχα παραπάνω, ούτε τρίχα παρακάτω. 
 
Κι έρχεται το ΚΚΕ και κάνει κάλεσμα στον λαό. Για μια φορά ακόμα. Συμπόρευσης κάλεσμα. Ποιον δουλεύουν; Το 95% που τους αρνείται ή τον εαυτό τους. Δυστυχώς, ναι, δυστυχώς, οι σύντροφοι στον Περισσό δεν δουλεύουν κανένα. Από μια άποψη θα ήταν ευτύχημα να κορόιδευαν τούς οπαδούς τους, τον κόσμο ή τον εαυτό τους. Η αλήθεια είναι πως έχεις να κάνεις με γραφικούς. Με περιθωριακούς. Με αγιορίτες καλόγερους που αποφάσισαν να μετατρέψουν τον κόσμο όλο σε πολιτεία μοναχών.
 
Να προχωρήσει ο κομουνισμός στην Ελλάδα. Αυτή είναι η επιδίωξη του ΚΚΕ. Και ζητάει να... συμπορευτεί το 95%, το οποίο αρνείται τον κομουνισμό ή το ΚΚΕ. Ξέρεις, μ' αυτόν που είναι βλαμμένος, δεν κάνεις διάλογο. Να τον πείσεις να έρθει στα καλά του. Με κατανόηση του χαϊδεύεις την πλάτη, και του ψιθυρίζεις στο αυτί ''Δίκαιο έχεις, σε καταλαβαίνω... ''.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΤΑ… ΤΑΝΚ