ΠΡΩΤΙΕΣ Η ΜΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

Ο αρσενικός άντρας λέει ότι η κυρία είναι αντισεξουαλική. Αυτό που βλέπει λέει. Αν την είχε γνωρίσει στο κρεβάτι δεν αποκλείεται να μας έλεγε άλλα. Πως είναι δυναμίτις στο σεξ, τούρμπο. Η κουβέντα για την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής. Την πρώτη γυναίκα σ’ αυτό το πόστο. Που την ήθελε περισσότερο ο κρυφοgay (;) Εμανουέλ Μακρόν, περισσότερο από την Γερμανία. Στη φώτο η Ούρσουλα που σπάνια γελάει στα χέρια του επίσης κρυφοgay (;) διάσημου Αυστραλού σταρ του σινεμά Χιου Τζάκμαν, επίσης παντρεμένου με γυναίκα μεγαλύτερη του, 13 χρόνια.

Η Ούρσουλα που κυκλοφορεί συνήθως με παντελόνι, λατρεύει τους ομοφυλόφιλους, δεν πίνει, δεν καπνίζει, κάνει ιππασία και είναι μητέρα επτά (!!!) παιδιών. Σύζυγος σπουδαίος ιατρός- ερευνητής στον τομέα του.

Νοέμβριο του 2019 ανέλαβε πρόεδρος στην Κομισιόν η μέχρι τότε υπουργός άμυνας της Γερμανίας! Άλλη πρωτιά αυτή. Πρώτη γυναίκα στην Ιστορία της πατρίδας της που έγινε υπουργός στρατού. Μια ιατρός με σπουδές οικονομικών!

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν γεννήθηκε το 1958, σα σήμερα 8 Οκτωβρίου, μιλάει γαλλικά σα Γαλλίδα και αγγλικά σαν Αγγλίδα. Πατέρας της είναι ο πολιτικός καριέρας, πρώην πρωθυπουργός στο κρατίδιο της Σαξονίας. Το νέο αφεντικό στις Βρυξέλλες γεννήθηκε στις Βρυξέλλες, κι εκεί τελείωσε το δημοτικό σχολείο.

Στην Γερμανία πριν γίνει υπουργός άμυνας είχε αναλάβει το υπουργείο εργασίας στην κυβέρνηση του άλλου κοριτσιού, της Άνγκελα Μέρκελ.

Διαβαστε ακομα:

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΠΟΥΤΙΝ, Η ΚΡΥΦΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ