Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

 

Μαγκιά. Η μαγκιά να ’ούμε. Να βάζεις κάτω τον πολιτικό και να του αλλάζεις τον αδόξαστο. Και να μας λες ότι κάνεις κριτική. Και να αφήνεις στην απ’ έξω τον κοσμάκη που ψηφίζει τον άξιο αρνητικού σχολιασμού και σκληρών επικρίσεων πολιτικό. Όχι, ρε, μάγκα. Δεν ξηγιέσαι σωστά.

Ο Τσίπρας. Διαφωνώ, λέει, με την ελληνοαμερικάνικη συμφωνία. Ή την αμερικανοελληνική, δεν χαλάμε χατήρια. Την  στρατηγικής σημασίας συνεργασία των δυο πλευρών. Της ισχυρώτερης χώρας στη δύση και της Ελλάδίτσας. Τι θα πει διαφωνώ, σύντροφε της πλάκας Τσίπρα;

Έκανε την κωλοτούμπα επί Ντόναλντ Τραμπ ο τότε πρωθυπουργός Τσίπρας (φώτο), που εμφανίστηκε από καταβολής ο πιο Αμερικανόφιλος Έλληνας αρχηγός κόμματος. Η μόνη δικαιολογία του ήταν επειδή είχε ίδια ιδεολογία με τον επίσης αριστερό Τραμπ. Τότε ο Τσίπρας ο ίδιος είχε προτείνει τοποθεσίες που θεωρούσε καλύτερες για τους συμμάχους μας Αμερικανούς, για να στήσουν τις βάσεις τους στην Ελλάδα.

Και σήμερα κάνει την κωλοτούμπα της κωλοτούμπας. Είναι αρνητικός στη συμφωνία. Να τον κάνουμε πάλι πρωθυπουργό για να κάνει την κωλοτούμπα της κωλοτούμπας ώ κωλοτούμπα! Να συμφωνήσει με την ελληνοαμερικάνικη στρατιωτική συνεργασία.

Ποιος Τσίπρας! Είπαμε, είναι τζάμπα μαγκιά να τα βάζεις με τον κάθε Τσίπρα και να κάνεις το κορόιδο στους ψηφοφόρους του. Ποιος Τσίπρας! Αυτός κάνει το παιχνίδι του. Δεν είναι κωλοτούμπας! Σε ακροατήριο κωλοτουμπεδιάρικο απευθύνεται. Αν τον χαρακτηρίσεις κωλοτούμπα, τότε παίζεις θέατρο, όπως αυτός.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ