ΤΑΦΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ΓΙΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ

 
Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη. Ο ορισμός του μυστηρίου. Και δεν πρόκειται για θρίλερ στο σινεμά, μια φανταστική ιστορία τρόμου και φόνου με εφιαλτικά ερωτήματα. Είναι γεγονός. Είναι πραγματικότητα. Και αληθινά προκαλεί τουλάχιστον περιέργεια η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Δολοφόνησαν έναν ξεχασμένο πολιτικό. Γιατί; Κάποιον που είχε αποσυρθεί από το δημόσιο βίο. Γιατί; Είναι σίγουρο πως η βρωμοδουλειά είναι στημένη, ο φόνος ήταν σκόπιμος, δεν προήλθε από την κακιά ώρα. Κι όμως…

… Κι όμως το έργο πέρασε στο ντόκου!!! Περνάει σε πλάνο βάθος κήπος. Λες και τα κόμματα αλλά και τα μέσα γνωρίζουν ή τέλος πάντων υποψιάζονται τι κρύβεται πίσω από το αποτρόπαιο κινηματογραφικού τύπου έγκλημα και το ‘χουν βουλωμένο.

Το ζήτημα δεν είναι αν κόβει εισιτήρια το κακό που συνάντησε στη θάλασσα τον περασμένο Ιανουάριο ο κάποτε υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι δικαιολογία ότι το συγκεκριμένο έγκλημα δεν παρουσιάζει εμπορικότητα. Ούτε και η ευαισθησία για το τι αληθινά συμβαίνει αφορά την απώλεια ενός συζύγου, ενός πατέρα, ενός πολίτη. Οι σκεπτόμενοι έχουν πέσει σε μαύρο προβληματισμό επειδή ζούνε σε χώρα που ''θεσμικά' αδιαφορεί για ένα έγκλημα που τρομάζει. Για ένα έγκλημα για το οποίο- ολοφάνερο αυτό - κάποιοι ήδη έχουν δουλέψει προκειμένου να παραμείνει μυστήριο για πάντα.  

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΟΛΥΕΧΝΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ… ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ