ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛΟΠΑΣΟΚ

 

Κάποιος Ανδρουλάκης Νίκος ήταν το φαβορί κι αυτός πήρε τον πρώτο γύρο στις εσωκομματικές του κινάλ. Γιατί όχι να μην κερδίσει και την παρτίδα, όταν στο βου γύρο αντίπαλο θα έχει το φάντασμα. Τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο οποίος, με την ευκαιρία, να πούμε δεν πρόκειται να αποσυρθεί από την πιάτσα, ακόμα και να χάσει από τον κάποιο Ανδρουλάκη. Να τα παρατήσει ο Γιώργος, γιατί; Δεν έχει να κάνει κάτι άλλο. Θα συνεχίσει τον αγώνα του για την… αλλαγή.

Ο κάποιος Ανδρουλάκης. Τον λέω έτσι και δεν τον υποτιμώ. Ποιος είναι; Καμιά προσωπικότητα κοινωνική και επιστημονική. Τι είναι; Φιγούρα κομματική. Συνωμοτική. Αυτό είναι. Μιλάει μόνη της η επιτυχία του να κερδίσει κοτζάμ Λοβέρδο. Είναι κομματόσκυλο του κερατά. Προέρχεται από τις νυχτερινές σχολές των κομματικών νεολαιών.

Σε τι είναι ανώτερος του Λοβέρδου, του πρώην υπουργού σε πολλές κυβερνήσεις και ατέλειωτες ώρες πτήσης σε κανάλια. Ο κάποιος Ανδρουλάκης υπερέχει στο εσωκομματικό νταραβέρι. Μιλάει τη γλώσσα που καταλαβαίνει ο μπαρουτοκαπνισμένος κομματόσκυλος. Αυτός που για πάρτη του Ανδρουλάκη δούλεψε στις εκλογές του κιναλοπασόκ.

Με τον μουσάτο και δίχως γραβάτα 43χρονο Κρητικό Ανδρουλάκη Νικόλαο, που εκπροσωπεί το αναντάμ παπαντάμ παλαιοκομματσμό, το κιναλ σαν κινάλ ή πασόκ θα ξεκινήσει την… ανανέωση του.

Διαβαστε ακομα:

ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ... ΚΙΝΑΛ