ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ

 

Κέρδισε ο Ανδρουλάκης στις εκλογές του κινάλ και σαν αληθινός ηγέτης, όχι παίζουμε, με τη γροθιά σηκωμένη έριξε το σύνθημα: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Που ακριβώς; Εδώ, όχι εκεί. Σύμφωνοι, αλλά που είναι το ''εδώ'', γιατί δεν το βλέπουμε. Οι ίδιοι οι πασοκτσήδες εξαφάνισαν το ΠΑΣΟΚ. Κι όταν λένε είναι… ΕΔΩ εννοούν ότι θα μεγαλώσει τα ποσοστά του. Με ποιον αρχηγό;

Δεν το ξέρουμε τον Ανδρουλάκη. Και δεν πρόκειται να τον μάθουμε, πόσο ζυγίζει. Το παιδί είναι εκτός Βουλής. ΕΚΕΙ όπου γίνεται το παιχνίδι. Δεν είναι βουλευτής ο Ανδρουλάκης, δεν έχει την ευκαιρία π.χ. να στριμώξει τον Μητσοτάκη ή να την βγει στον Τσίπρα. Μόνο θα λέει ΄π.χ, στον Σκανδαλίδη πες αυτό, μην πεις το άλλο.

Ποια τύχη να έχει το κινάλ ή ΠΑΣΟΚ με Ανδρουλάκη; Θα φανεί από τα λαμόγια τα κομματικά. Αυτοί είναι το βαρόμετρο στην πιάτσα. Αυτοί ξέρουν να μυρίζουν προς τα που γέρνει η παλάτζα. Αν, λοιπόν, αρχίσουν να μετακινηθούν από τον Σύριζα που είχαν κάνει μεταγραφή. Αν ναι, τότε τα λαμόγια, τα βήτα και γάμα εθνικής στελέχη, θα σημαίνει πως έχει ρεύμα το πρώην ΠΑΣΟΚ. 

Δεν μιλάω για τους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έγιναν υπουργοί με τη φανέλα του Σύριζα (φώτο). Δεν θα τους κάνει αποδεκτούς, αν θέλουν να επιστρέψουν, ο Ανδρουλάκης. Αυτά είναι λόγια. Αν φυσήξει βοριάς, αν πάρει την κατηφόρα ο Σύριζα, τότε η πόρτα της Χαριλάου Τρικούπη θα ανοίξει για τους άσωτους.

Διαβαστε ακομα:

Η ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ… ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ