ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΩ!

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Ο υπουργός επιβεβαίωσε όλες τις πληροφορίες που είχαν οι εφημερίδες και τα sites: Βρισκόμαστε στο έλεος της μετάλλαξης Όμικρον, οπότε “σταματά η μουσική στην εστίαση”

Οργίασαν για μια ακόμη φορά τα social media και με το δίκιο τους.

Επειδή είμαι ο τύπος ανθρώπου που χάνω πολύ εύκολα την ψυχραιμία μου, εκρήγνυμαι, βρίζω, χρησιμοποιώ ακατάλληλο λεξιλόγιο, θέλω να παίρνω εκδίκηση και αν κάτι ραγίσει δεν προσπαθώ να το επιδιορθώσω, έχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση ή να διαβάζω τα “πετσωμένα” έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Είμαι και σε μία ηλικία που πρέπει να προσέχω τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά. Παρακολουθώ τι γίνεται στην Ευρώπη με την πανδημία και τις μεταλλάξεις του covid-19, κατανοώ τον πανικό, αλλά παιδιά μου το να βλέπω τον Πλεύρη - και κυρίως να ακούω αυτή την φωνή του – να μου εξαγγέλλει νέα μέτρα με πρώτο και καλύτερο την απαγόρευση της μουσικής, δεν μπορώ να το καταπιώ.

“Η μετάλλαξη Όμικρον πλέον κυριαρχεί” σημείωσε ο Θάνος Πλεύρης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει έρθει σε συμφωνία με τον ιδιωτικό τομέα για επιπλέον κλίνες σε κλινικές και νοσοκομεία, εφόσον χρειαστεί. ΟΚ αφού ο Πλεύρης είπε ότι η μετάλλαξη Όμικρον πλέον κυριαρχεί, ησύχασα. Όσο η υγεία μου βρίσκεται στα χέρια του Πλεύρη μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος.

Με τα θέματα της υγείας μας δεν θέλω να παίζω ούτε να κάνω αντιπολίτευση. Αλλά βρε παιδιά, αυτοί…

 H συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr