ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ... ΤΡΙΧΕΣ ΣΟΥ!

 
Προεκλογικά ο αρχηγός κόμματος έκανε ξεκάθαρα μια πρόταση, πιο σωστά δεσμεύτηκε με μια εξαγγελία του, που πραγματικά έχει περιεχόμενο λαϊκό, και οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον έβγαλαν... λαϊκιστή. Αν εκλεγώ θα ασχοληθώ σοβαρά με την τριχόπτωση, διότι είναι σοβαρό πρόβλημα για εκατομμύρια πολίτες, οι οποίοι χάνουν τα μαλλιά τους. 
Μιλάμε σοβαρά; Πάρα πολύ σοβαρά. Τολμώ να χαρακτηρίσω ως επαναστατική ενέργεια αυτή του Lee Jae-myung, του δημοκρατικού κόμματος, παρακαλώ. Επαναστατική, γιατί; Επιτέλους, ο πολιτικός επιβάλλεται να σκέπτεται και να πράττει ρεαλιστικά, όχι αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Να μιλάει αφηρημένα περί δημοκρατίας, αλλαγής, ίσων ευκαιριών και άλλα ομιχλώδη.
Χάνει τις τρίχες του ο άλλος. Άνδρες και γυναίκες. Το πρόβλημα! Τρέχει σε γιατρούς και κομπογιανίτες, αγοράζει φάρμακα και βότανα, από το εξωτερικό, που σημαίνει ότι φεύγει συνάλλαγμα έξω, δεν έχει καλή ψυχολογία ως εργαζόμενος, οικογενειάρχης, εραστής και ερωμένη. Και έρχεται ένας αληθινά σύγχρονος και προοδευτικός πολιτικός και λέει θα εντάξω την καταπολέμηση της τριχόπτωσης στο εθνικό σύστημα υγείας. 
Πολύ σωστός ο νοτιοκορεάτης υποψήφιος πρωθυπουργός. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ