Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Άνοιξε την αρχαιοελληνική μπιζουτιέρα του ο Άδωνις Γεωργιάδης και τα έβαλε με τον... Ανδρουλάκη, τον Νο 3 παίκτη της πιάτσας. Έξυπνο. Χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος ο εκ των αντιπροέδρων της ΝΔ βάπτισε και επίσημα αντίπαλο, σχεδόν ισότιμο της κυβέρνησης τον διάδοχο της μακαρίτισσας Φώφης Γεννηματά.

Ποιος Τσίπρας; Η πρωτοβουλία του υπουργού ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, βουλευτή εδώ και 15 χρόνια, να επιτεθεί προσωπικά στον φρεσκοαρχηγό Νίκο Ανδρουλάκη τον ανεβάζει επικοινωνιακά στα ύψη.

Ο Καραμανλής του 54% ήταν πρωθυπουργός το 1974 και αξιωματική αντιπολίτευση ο Γεώργιος Μαύρος του 20%. Κι όμως, την παράσταση έκλεβε στην αντιπολίτευση ο Ανδρέας Παπανδρέου του 13,5%. Όχι πως το έκανε σκόπιμα ο Καραμανλής, αλλά οι κόντρες με τον Ανδρέα έγραφαν τότε.

Ο Άδωνις ανέτρεξε στον Όμηρο, σε γήπεδα που τα ξέρει καλύτερα απ’ όλους και είπε ότι ο Ανδρουλάκης κάνει παιχνίδι αλά Ωραία Ελένη. Κάτι τέτοια περίεργα. Σημασία έχει ότι προκάλεσε τη δυστυχία στον Τσίπρα. Αγνόησε τον πρόεδρο του Σύριζα. Στη φώτο, ο υπουργός με τη δική του Ωραία Ελένη, που την λένε Ευγενία.

Για σκέψου. Να περάσει η γραμμή του Άδωνη στην κυβέρνηση. Να τα βάζουν μόνο με τον νερόβραστο Ανδρουλάκη, και να θάβουν επικοινωνιακά τον Τσίπρα.

Διαβαστε ακομα:

ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΟΙ... ΑΓΓΛΟΙ