Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ... ΘΕΟΥ

 
Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία επειδή – κατά την Ρωσία – παίρνει εντολές από την Ουώσιγκτον. Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό. Τον ορισμό του παραλογισμού. Τελικά, ο πόλεμος δεν είναι ο παραλογισμός, ο βαρβαρισμός, η ντροπή του ανθρώπου. Είναι η προπαγάνδα του κάνω άσπρο το μαύρο - στα ίσα και κόντρα σε κάθε έννοια στοιχειώδους λογικής.

Η Ρωσία ξεκίνησε την πολεμική επιχείρηση να καταλάβει την Ουκρανία. Μόνο αν γινόταν το αντίθετο, δηλαδή η Ουκρανία να έκανε επίθεση στη Ρωσία, έχει νόημα η κατηγορία της δεύτερης.

Τι εννοεί η Ρωσία όταν κατηγορεί την Ουκρανία, ότι επηρεάζεται από τις ΗΠΑ; Ότι η Αμερική έδωσε εντολή στην Ουκρανία να αντισταθεί στον εισβολέα; Αν συμβαίνει αυτό, τότε η κατηγορία δεν ισχύει. Θα ίσχυε αν η Ουώσιγτον έδινε εντολή στην Ουκρανία να σηκώσει χέρια και να ανοίξει πόδια στον Ρώσο επιβήτορα. Τότε ναι, τότε η Ουκρανία, αν βέβαια υπάκουε στην Ουώσιγτον, θα άξιζε της κατηγορίας.

Ο Πούτιν από ποιον πήρε την εντολή να βομβαρδίζει την Ουκρανία; Από τον Θεό (Στη φώτο, ρωσικό τανκ ευλογημένο από τον μεγαλοδύναμο).  

Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ