ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΤΑΙΕΙ Ο... ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Υπάρχει και ο Τσίπρας. Βέβαια. Αξιωματική αντιπολίτευση είναι. Όχι όποια κι όποια, με γαλόνια αντιπολίτευση, αξιωματικός και χωρίς στολή ο συριζαίος. Και δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει ότι πράγματι είναι βαθμοφόρος μέσα στη Βουλη, όχι σαν τα άλλα α λιμά, Βαρουφάκηδες, Βελόπουλους και σία.

Αυτό που ζουν οι Έλληνες πρέπει να τελειώσει, πριν είναι πολύ αργά. Κουβέντα βαρειά και βαρύγδουπη ο αξιωματικός της αντιπολίτευσης. Και πώς να τελειώσει αυτό που ζουν οι Έλληνες, κύριε Τσίπρα; Μόνο με εκλογές. Να ψηφίσουν οι Έλληνες εσένα για κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη αξιωματικό. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται, όμως. Και δεν φταίνε οι Έλληνες, αλλά ο Τσίπρας.

Έτσι είναι. Έκανε 4,5 χρόνια πρωθυπουργός ο Τσίπρας και επιστροφή του δεν υπάρχει. Έδειξε στην πράξη ότι δεν είναι αριστερός, κι αυτό συγχωρείται. Αυτό που δεν ξεχνιέται είναι τα ψέματα και οι πιρουέτες του στις θεαματικές κωλοτούμπες.

Με Μητσοτάκη υποφέρουν σήμερα οι Έλληνες, λέει ο Τσίπρας. Κι αυτοί που συμφωνούν μαζί του αναρωτιούνται τι να κάνουν; Να ξαναψηφίσουν Τσίπρα, τους πέφτει λιγάκι βαρύ.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΤΣΑΡΟ