ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

 
Ρωσία και ΗΠΑ. Δυο κόσμοι διαφορετικοι, και ξέχνα το παραμύθι για μεγάλους ότι τους χωρίζει το διαφορετικό σύστημα διακυβέρνησης. Ανοησίες. Το κοινό στοιχείο που τους χαρακτηρίζει είναι αυτό που τους κρατάει απέναντι. Τον έναν στην κόντρα με τον άλλον. Στο διαρκή ανταγωνισμό. Το ότι και οι δυο είναι μεγάλοι. Ισχυροί. 
Και για είμαστε συγκεκριμένοι, ότι ο ένας φοβάται τον άλλον. Η Αμερική είναι πιο ισχυρή, αλλά ο Ρώσος ικανός να της κάνει ζημιά σε διάσταση κόλασης.
Ποιος σοσιαλισμός και κομουνισμός επί Σοβιετικής Ένωσης. Και ποιος καπιταλισμός σήμερα και φυσικός πλούτος που καθορίζει έτσι και αλλοιώς τη διαφορά μεγεθών ανάμεσα στους δυο κολοσσούς, τις ΗΠΑ και την Ρωσία. Άλλη είναι η επί της ουσίας μεγάλη διαφορά τους. Έχουμε και λέμε, λοιπόν...
... Δεν υπάρχει Ρώσος ολιγάρχης, εντός και εκτός έδρας, που να μην πέρασε από τον πάγκο του τσάρου Πούτιν. Όλοι έχουν μια προσωπική σχέση μαζί του. Αντίθετα, στην Αμερική υπάρχουν μεγιστάνες και σούπερ ντούπερ δισεκατομμυριούχοι οι οποίοι δεν ξέρουν, ούτε ενδιαφέρονται να πιουν καφέ με τον εκάστοτε πρόεδρο της πλανηταρχίας.   
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21 ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ.... ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΛΑ