... ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ

 
''Είμαστε Μακεδόνες από την Βόρεια Μακεδονία... ''. Αυτό είπε ο Σκοπιανός Ζόραν Ζάεφ. Ο αδελφός, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων που έβαλε τη τζίφρα του με τον Αλέξη Τσίπρα, κι έτσι προχώρησε, επιτέλους, το σχέδιο των ΗΠΑ στην περιοχή μας. Πατριώτες και οι δυο, Τσίπρας και Ζάεφ, και γι' αυτό ξύπνησαν μια ωραία πρωία με το όνειρο ακόμα στη φαντασία τους να υπογράψουν την περιβόητη Συμφωνία των Πρεσπών.
Τούρκοι υπάρχουν στην Κύπρο, άρα... λογικό οι άνθρωποι να ήθελαν να φτιάξουν το δικό τους κράτος στο νησί. Και λογικό είναι τα πέντε εκατομμύρισ Τούρκοι σήμερα στην Γερμανία να κάνουν εκεί το δικό τους κράτος και να το πουν Αλή Μπαμπά ή Σουλεϊμάν πασά. 
Και επειδή θέλουν να αποκαλούνται Μακεδόνες οι Σκοπιανοί θα δώσουν τέτοιο όνομα στη χώρα τους; Αν, δηλαδή, θαρρούσαν πως είναι Βούλγαροι θα είχαν απαίτηση να πούνε είμαστε η ΄'Μικρή Βουλγαρία'' και θα υπέγραφε μαζί τους σχετική Συμφωνία ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας;
''Είμαστε Μακεδόνες από την Βόρεια Μακεδονία... ''. Κι εγώ, μέσα και η παρέα μου, είμαστε Αμερικάνοι από το Κριεκούκι (φώτο). Κι εμείς να φτιάξουμε μέσα στην Ελλάδα το δικό μας μαγαζί και να το πούμε Κριεκουκιστάν.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Ο... ΠΟΛΕΜΟΣ