ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ

 

Έχουμε τον κορωνοϊό, δεν μας φτάνει; Περάσαμε μνημόνια, χρειαζόμασταν κι άλλα χτικιά; Ήλθε ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο φόβος μήπως το έργο κατεβεί μέχρι τη γειτονιά μας. Και στο σενάριο μπει η χρήση πυρηνικών, όλα μέσα στο μενού.

Για σκέψου. Για έλα στη θέση του Ουκρανού. Μιλάνε οι φωτογραφίες και τα ρεπορτάζ, μετά την εισβολή των Ρώσων. Ποιος το αντέχει; Από τη μια στιγμή στην άλλη να αλλάξει η ζωή μας. Αν μπουκάρει η Τουρκία.

Γιατί μας το λέει ο σύντροφος Νίκος Φίλης. Για να αισθανόμαστε καλά; Για να προετοιμαστούμε; Για τι, παρακαλώ, αναρωτιέμαι. Αυτό είπε ο συριζαίος. Ότι η Τουρκία θα την κάνει στην Ελλάδα.

Ο άνθρωπος πολιτικός είναι. Ψάχνει ρεκλάμα. Δημοσιότητα. Διαφήμιση. Λόγος να γίνεται γύρω από το όνομα του. Του το είπε ο σουλτάνος και ο Φίλης μας έδωσε το φιλί της αγάπης. Της προστασίας. Της ενημέρωσης.

Να μη μας πληροφορήσει ο Φίλης; Να το κρατήσει για πάρτη του; Να ανησυχεί μονάχα ο ίδιος; Όχι, το σωστό είναι να ανησυχήσουμε όλοι. Δεν μας φτάνει ο covid, ούτε η  ακρίβεια, ούτε ότι η ομάδα μας δεν πάει καλά, ούτε ότι δεν τελειώνει το πράμα στην Ουκρανία. Θέλουμε κι άλλο! Και την αγωνία της Τουρκίας.
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ''ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΦΟΡΑΣ'' Η... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ