Η ΛΕΠΕΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ... ΧΑΣΕΙ

 
Ο Μακρόν επανεξελέγη πρόεδρος στην Γαλλία και η αντίπαλος του Λεπέν έχασε μια φορά ακόμα. Έτσι είναι. Δεν είναι κερδισμένοι και οι δύο. Δεν γίνονται πρόεδροι και οι δυο. Ούτε ο ένας θα κάτσει στα Ιλύσια Πεδία διόμισυ χρόνια και ο άλλος, η άλλη τα υπόλοιπα διόμισυ της προεδρικής θητείας.
Έλα, όμως, που η Λεπέν είπε ότι πέτυχα. Ότι ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία που... έχασα. Έχασα; Όχι, ακριβώς. Κέρδισα είπε η Λεπέν. Για την ακρίβεια είπε ''Χίλιες φορές κερδισμένη είμαι''.
Μας κάνει πλάκα η Λεπέν; Σε καμιά περίπτωση. Έχασε με 17 μονάδες διαφορά, και δεν είχε στόχο να χάσει. Μόνο αν κατέβαινε στις εκλογές με στόχο να ηττηθεί θα είχε δικαίωμα να μιλάει για νίκη, για επιτυχία. Τότε τι συμβαίνει;
Συμβαίνει ότι η Λεπέν σκέπτεται... αριστερά. Όπως οι αριστεροί παλαιάς κοπής. Παίρνουν ένα 5% στις εκλογές και πανηγυρίζουν. ''Νικήσαμε!'', λένε. ''Ο λαός νίκησε!''. Γιατί αντιδρούν έτσι; Επειδή συνεχίζουν... Γι αυτό!!!
Αν παραδεχόταν την ήττα της η Λεπέν, τότε δεν την έπαιρνε να συνεχίζει. Αφού έχασε, αφού ξαναέχασε, έπρεπε να βάλει το κεφάλι κάτω, να πει δεν με θέλει ο κόσμος και να πάει στο σπίτι της. Όχι, ποτέ αυτό! Η Λεπέν, η νικήτρια, η θριαμβεύτρια των εκλογών θα δώσει μια ακόμα μάχη σε δυο μήνες, στις βουλευτικές εκλογές. Θα ξαναχάσει και θα ξαναπεί ότι κέρδισε πάλι.
Το ΚΚΕ στην Ελλάδα έχει χορτάσει από εκλογικές νίκες. Δεν κουνιέται από το 5% κι αυτό το ποσοστό είναι η αποθέωση της νίκης του λαού. Έχουμε μπουχτίσει να κερδίζει ο λαός στην Ελλάδα. Γι αυτό υπάρχει το μαγαζί, για να κερδίζει ο λαός. Και να χάνει κάθε φορά το 95%.
Διαβαστε ακομα:

ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ