ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!

 
''Απορώ, γιατί... παραιτήθηκε ο Ξυδάκης από το ραδιόφωνο, που ως διευθυντής του το έκανε πιο ποιοτικό και ανέβασε την ακροαματικότητα του. Απορώ, γιατί να αντικατασταθεί ο πετυχημένος και άξιος στη δουλειά του Ξυδάκης''. Αυτές τις απορίες εξέφρασε ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης για τον επίσης πρώην υπουργό Νίκο Ξυδάκη, που τον παραίτησε - από το κομματικό ραδιόφωνο Στο Κόκκινο - η παρέα που έχει το κουμάντο στο Σύριζα.
Παραμύθι οι απορίες Φίλη για την ''παραίτηση'' του 64χρονου Ξυδάκη (οι δυο τους στη φώτο), μάλιστα την επομένη του ''ενωτικού'' συνεδρίου του κόμματος. Ξέρει πολύ καλά ο Φίλης ότι τον άλλοτε δημοσιογράφο Ξυδάκη τον έδιωξαν από το ραδιόφωνο. Και τον σουτάρανε διότι δεν είναι δικός τους.
Συριζαίος ο Ξυδάκης, κομματικός, όμως όχι της εμπιστοσύνης του Τσίπρα. Δηλαδή, τι; Ο Ξυδάκης θα είναι επικεφαλής κομματικού ραδιοφώνου και θα περνάει τη γραμμή της ''εσωκομματικής αντιπολίτευσης'', των Φίληδων και των Τσακαλώτων; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ή έχουν τον έλεγχο του κόμματος οι περί τον Τσίπρα ή κάνουν την πλάκα τους.
Όσο για τους Φίληδες, να πάνε στο καλό, ο δρόμος είναι ανοικτός, αν δεν τους αρέσει ο Σύριζα να λειτουργεί όπως όλα τα κόμματα με μπροστινό, με δομή αρχηγικού κόμματος. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Μ’ ΕΝΑ… ΠΤΩΜΑ