ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ...

 
Μην ακούς τίποτα. Τα αυτιά σου να κρατάς κλειστά. Δεν κάνει καλό η ενημέρωση. Τα νέα της ημέρας, οι ειδήσεις που κυκλοφορούν με σκοπό να σε τρελάνουν. Να σου χαλάσουν την ημέρα.
Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Μετά την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία αυτό έχω να πω. Κλείστε τις τηλεοράσεις. Μακρυά από τα δελτία ειδήσεων. Δεν έχει νόημα ακόμα κι αν λένε αλήθειες. Όχι τις τερατολογίες του ενός και του άλλου.
Τα 99 χρόνια συμπληρώνει στις 27 Μαίου ο ''πολύς'' Χένρυ Κίσινγκερ. Μύθος στην Αμερική ο πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, γεννημένος στη Γερμανία από εβραίους γονείς, εξπέρ στη διεθνή διπλωματία. Ο Νίξον τον θεωρούσε ''πουλημένο τομάρι''. Λάθος. Το προσωπικό του παιχνίδι έκανε ο Χένρυ, όπως ο καθένας άλλος στη θέση του. 
Βγήκε και μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία ο Κίσιγκερ. Γιατί, όχι; Μιλάει και η κουτσή Μαρία, να μην πει, πριν πάει στην κόλαση και ο εμβληματικός γκουρού της πολιτικής, για το τι σκέπτεται ο Πούτιν. Πότε και γιατί θα σταματήσει τον πόλεμο. Κι αν θα χρησιμοποιήσει ή όχι πυρηνικά;. 
Εγώ θα σου πω την αλήθεια. Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Ούτε ο Πούτιν! Άρα, ό,τι λέγεται έχει σκοπό να σε τρομοκρατήσει. Να σε πανικοβάλει. Να μην σ΄αφήσει σε ησυχία. Δεν λέω πως αυτός είναι ο σκοπός τους, λέω πως αυτό γίνεται.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ... ΠΑΣΟΚ