ΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ... ΦΟΒΕΡΑ

 
Οι Ρώσοι δεν κρύβονται. Οι επίσημοι, αυτοί που εκπροσωπούν το καθεστώς του Πούτιν. Μιλάνε ανοιχτά, όχι με υπονοούμενα για τη χρήση των πυρηνικών όπλων. Και το ξαναέκαναν τώρα με αφορμή τις κινήσεις της Δύσης να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ η Φινλανδία και η Σουηδία. Μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Αυτός που δεν ξέρει τίποτα, αλλά έχει καθαρό μυαλό, δηλαδή δεν είναι προκατειλημμένος υπέρ ή κατά του Πούτιν, καταλαβαίνει τα περισσότερα! Τι να του πουν οι στημένες πληροφορίες και η προπαγάνδα της κάθε πλευράς. Όποιος έχει μάτια, βλέπει.

Η Ρωσία, λοιπόν. έχει π.χ. υπερηχητικούς πυραύλους (φώτο). Έχει τόσα και τέτοια όπλα να καταστρέψει το σύμπαν. Όχι πως δεν διαθέτει την ίδια δύναμη πυρός και καταστροφής και η άλλη πλευρά. Τι θα κάνει η Ρωσία του Πούτιν; Ή ο Πούτιν της Ρωσίας;

Οι Αμερικάνοι βάζοντας βάσεις στην Φινλανδία και την Σουηδία είναι σα να σφίγγουν μια θηλειά γύρω από το λαιμό της Ρωσίας. Αν όχι, όμως αυτό ισχυρίζεται το επιτελείο του τσάρου. Γιατί, λοιπόν, να μη φτάσει να πατήσει τα κουμπιά, είτε γιατί πραγματικά κινδυνεύει, είτε γιατί στο όνομα του φανταστικού κινδύνου, κάνει το απονενοημένο.Όχι ακριβώς να κάνει, αλλά να εξυπηρετεί τη σκοπιμότητα του να απειλεί. Και κάνει το σχετικό το παιχνίδι.

Σα να μας λέει ο Πούτιν: ''Έρχονται να με τελειώσουν, τι θέλετε να κάνω; Να αφήσω να με τελειώσουν; Όχι, τα έχω, που τα έχω τα πυρηνικά, θα υποστηρίξω το τομάρι μου, δηλαδή την πατρίδα μου''.

Κι αν είναι στημένο όλο αυτό το σκηνικό μετά τη εισβολή στην Ουκρανία; Να κονομήσουν Αμερική και Ρωσία; Να ξελασπώσουν οι οικονομίες τους. Να είναι αρκετή μόνο η φοβέρα, η συντήρηση του παγκόσμιου τρόμου, διότι αρκεί αυτή, βολεύει τα σχέδια των ''αντιπάλων''.  

Διαβαστε ακομα:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ... ΠΑΣΟΚ