ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ;

 
Η ατσαλάκωτη φάτσα. Λες δεν είναι αληθινός, αλλά κέρινος. Πως θα τον συναντήσεις στο Μουσείο της Μαντάμ Τυσώ. Τον βλέπεις και αν είσαι συγγραφέας ή γλύπτης δουλεύει η φαντασία σου. Φτιάχνεις έναν ήρωα μυθιστορηματικό ή εικαστικό. Μιλάει η φάτσα του Βλαδιμίρ Πούτιν. Του ανθρώπου που κάνει πόλεμο.
Άλλος κάνει έρωτα, καφέ να πιει, ό,τι άλλο τον ευχαριστεί ή έχει ανάγκη, ο Πούτιν ξεκίνησε πόλεμο. Και τον συνεχίζει. Δεν του βγαίνει το έργο, αλλά αυτός, δηλαδή η μυστηριακή και εγκληματική φάτσα του, επιμένει. Και ποια θα είναι η συνέχεια; Ανάλογα. Σε τι ανάλογα; Τίποτα άλλο παρά τα οικονομικά συμφέροντα είναι εκείνα που αποφασίζουν.
Στην Ευρώπη όσοι είναι εναντίον του πολέμου στην Ουκρανία, δηλαδή θίγει το πορτοφόλι τους, το' χουν χωνέψει πως πρέπει να πάνε πάσο τη φάτσα του Πούτιν. Τι σημαίνει αυτό; Να τον καταφέρουν να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, χωρίς να τον ταπεινώσουν. Χωρίς να του μειώσουν επικοινωνιακά. Και αφού συμφωνήσουν στην ειρήνη, να του την φέρουν στο αλλοιώς.
Γίνεται; Άγνωστο αν τσιμπήσει η..  φάτσα. Για κόψε την καλά. Και ο ίδιος ο Πούτιν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο, δεν πάει άλλο, ζημιά του κάνει, αλλά...  Για να αρχίσει το παζάρι ο Πούτιν βάζει πρώτα όρο να σταματήσουν Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι να βοηθάνε τον Ζελένσκι. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ