ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ... ΦΩΤΙΕΣ

 
Εκεί φτάσαμε. Με τις φωτιές που σκάνε στην Ελλάδα, εκεί που δεν τις περιμένεις κι όταν δεν τις περιμένεις, ασχολείται πλέον η κρατική υπηρεσία πληροφοριών, αυτό από μόνο του βρωμάει. Εννοώ πόσο βρώμικο είναι με συνέπεια να αρχίσει να ψάχνει τη δουλειά η ΕΥΠ.. Η εθνική υπηρεσία πληροφοριών.
Το 1953 και σύμφωνα τα πρότυπα της αμερικάνικης CIA συστάθηκε στην Ελλάδα η ΚΥΠ. Η περιβόητη ΚΥΠ που ξεκίνησε τον πόλεμο στους αριστερούς. Αυτοί ήταν τότε οι... εχθροί της Ελλάδος, μια εποχή που ο κόσμος ήταν χωρισμένος σε Δύση και Ανατολή.
Μετά το 1981 πλακώνουν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και κάνουν άνω κάτω τη χώρα στο πολύ... χαλαρό, με... τρομακτικές αλλαγές. Άλλαξαν το όνομα της ΚΥΠ, την είπαν ΕΥΠ. Συγκλονιστικές αλλαγές, και πολύ... δομικές.
ΕΥΠ σημαίνει κατασκοπία. Αυτή είναι η δουλειά της. Η ύπαρξη της δικαιολογείται αν βοηθάει την ασφάλεια της χώρας από τη διείσδυση των εχθρών μας. Ήδη από την εποχή του Σημίτη η εθνική υπηρεσία πληροφοριών ανήκει κατ' ευθείαν στον πρωθυπουργό. Και σήμερα ανοίγει τα μάτια της να προλάβει τους οργανωμένους εμπρηστές. Πολύ καλώς πράττει.
Διαβαστε ακομα:

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ... ΚΑΛΤΣΕΣ