ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ;

 
Θεωρίες συνωμοσίας. Αυτό θα πεις, δεν έχω πρόβλημα, δικαιολογημένος είσαι. Σιγά που ό,τι κάνουν οι διάφοροι Πούτιν στις μεγάλες, τις πιο ισχυρές καρέκλες της γης, να σε ενημερώνουν πρώτα. Να σε ρωτάνε. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Μη σου πω το άλλο. Αν οι διάφοροι Πούτιν της Ρωσίας και της Κίνας, της Αμερικής και της Ευρώπης, πουν τι ακριβώς σχεδιάζουν και αποφασίζουν, δεν θα τους πάρεις στα σοβαρά. Θα σκεφτείς πως σου κάνουν πλάκα.
Άσε την Ελλάδα και την Τουρκία που τις παραβιάσεις στον αέρα τις έχουν κάνει... σπορ. Η Σουηδία τα έκανε επάνω της όταν τα ραντάρ της πιάσανε παραβίαση του εναέριου γηπέδου από δυο ρωσικά αεροπλανάκια. Πρόσφατα έγινε, στις μέρες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Ποια η συνέχεια του έργου;
Αμάν, να γίνουμε μέλος του ΝΑΤΟ, είπαν οι Σουηδοί!!!Με τρία θαυμαστικά για όσους ξέρουν από Ιστορία, Διακόσα χρόνια η Σουηδία τηρεί με συνέπεια πολιτική ουδετερότητας. Ακόμα και στους δυο παγκόσμιους πολέμους δεν τακίμιασε με τη μια ή την άλλη πλευρά. Δεν είχε λόγο να το κάνει.
Και ρωτάω. Γιατί να μην είναι στημένη δουλειά! Ο κατ' εξοχήν αντίπαλος του ΝΑΤΟ να είναι στο κόλπο ή από μόνος του, για προσωπικό πολιτικό, άρα και οικονομικό συμφέρον, με τον τρόπο του να προκάλεσε την Σουηδία να ζητήσει προστασία από τον εχθρό. Το ΝΑΤΟ.
Γιατί, σύντροφε Βλαδίμηρε, περνάς πάνω από την Σουηδία; Εγώ δεν λέω ότι είναι σε συνεννόηση με τους Αμερικάνους που ελέγχουν τη σακούλα στο ΝΑΤΟ. Λέω το άλλο. Επειδή ο Πούτιν είναι ισχυρός, όσο πιο επικίνδυνος είναι ο εχθρός του, το ΝΑΤΟ, τόσο περισσότερο είναι αναγκαίος στην Ρωσία. Χαίρετε.
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΥΝΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ