ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ... , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

 
Μας τα έχουν ζαλίσει... όλοι αυτοί που κάνουν παιχνίδι ''πολιτικό'' και ψάχνονται ποια θα είναι η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές. Το ξέρουν! Πολύ καλά το ξέρουν. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, ακόμα κι αν γίνει η έκπληξη. Ακόμα κι αν κερδίσει την παρτίδα ο Τσίπρας.
Δεν κατάλαβα. Με πρωθυπουργό τον αρχηγό του Σύριζα, μάλιστα με δική του κυβέρνηση, με αυτοδυναμία, στην Ελλάδα πολιτικά θα αλλάξουμε γήπεδο. Θα αλλάξουμε μπάλα. Θα αλλάξουμε άθλημα; Αντί ποδόσφαιρο θα το γυρίσουμε στο σκάκι ή στην  ποδηλασία. 
Τι θα κάνει ο Ανδρουλάκης. Το καυτό ερώτημα. Τον βλέπουμε στη φώτο να το ρίχνει στην κάλπη. Τι, λοιπόν, θα ψηφίσει το τρίτο κόμμα, που λέγεται ΠΑΣΟΚ; Σύριζα μετά τις εκλογές ή ΝΔ. Εκεί έχουν κολλήσει. Και ρωτάνε τον Ανδρουλάκη κι αυτός δεν έχει σαφή απάντηση. Τα λέει έτσι κι αλλοιώς.
Μα, δεν ξέρει το παιδί. Άσε ότι δεν έχει καμιά σημασία το τι θα πει προεκλογικά. Ό,τι κι αν πει είναι σα να μην το είπε. Πολιτικός είναι, σήμερα λέει αυγά κι αύριο καλάθια. Επειδή και τα αυγά και τα καλάθια είναι για το καλό του λαού και της Ελλάδος.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ