Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΤΟΝ... ΓΡΑΦΕΙ

 
Ένα μικρό παιχνίδι φαντασίας. Εύκολο, καθόλου δύσκολο, προσιτό και για παιδιά. Για φαντάσου, λοιπόν, τον Μητσοτάκη να έχει βάλει το κουλό του,ώστε να μη φυλακιστεί ο... Λιγνάδης. Λες; Να έκανε παρέμβαση ο πρωθυπουργός στη δικαιοσύνη, όπως υπονοούν ανοικτά οι κομματικοί του αντίπαλοι, με στόχο να αποφύγει τη φυλακή ο καταδικαστείς καλλιτέχνης. Μιλάμε για ζουρλομανδύα. Για τόσο της πλάκας πρωθυπουργό έχουμε. Κάνει και τέτοια!
Να μιλήσουμε σοβαρά. Δεν υπάρχει αυτό. Κανένας στη θέση του Μητσοτάκη, όχι μόνο ο ίδιος, δεν κάνει την ανοησία να βγάλει ο ίδιος τα μάτια του με πηρούνι. Να ζητήσει παρασκηνιακά να μη φυλακωθεί κάποιος, όποιος κι αν είναι αυτός, και η κυβέρνηση να πληρώσει το μάρμαρο.
Τότε γιατί η αντιπολίτευση αφήνει τις αιχμές της; Επειδή, σκέπτεσαι, δεν έχει κάτι άλλο, κάτι σοβαρό να αντιπολιτευτεί. Επειδή μια τέτοια κατηγορία έχει πέραση στον κοσμάκη. Ο οποίος κοσμάκης τρώει το μαντολάτο με δικαστική απόφαση αποφυλάκισης, ενώ μια απόφαση να συνεχιστεί η φυλακή δεν προέρχεται από κυβερνητική εντολή.
Κανένας πρωθυπουργός, όσο διεφθαρμένος κι αν είναι, δεν κινδυνεύει τη δημοφιλία του για κανέναν... Λιγνάδη. Αν πράγματι παρενέβη στη δικαιοσύνη ο Μητσοτάκης, τότε είναι σίγουρο πως ζήτησε την καταδίκη του κατηγορούμενου. Γιατί; Επειδή ο πολιτικός μόνο για το πολιτικό συμφέρον του αγωνιά. 
Διαβαστε ακομα:

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ