ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ... , Η ΜΕΛΟΝΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...

 
Είναι ξανθιά, αλλά γυναίκα που την φοβάται το μάτι σου... Πολιτικός από κούνια, αγωνίστρια και ηγετική. Πέρασε απ' όλες τις εξετάσεις, από τα χαμηλά στα υψηλά, και σήμερα είναι το πρώτο φαβορί να γίνει πρωθυπουργός στην Ιταλία. Η πρώτη στην Ιστορία γυναίκα πρωθυπουργός στη γειτονική χώρα. Η φασίστρια. Η ακροδεξιά. 
Έπεσε ο Ντράγκι στην Ιταλία πολιτική κρίση, πρόωρες εκλογές και η κυρία Τζώρτζια Μελόνι είναι σκέτο άλογο κούρσας. Αρχηγός κόμματος το 2018 με 4%, σήμερα όλα τα άλλα κόμματα τα έχει από πίσω της, Στην ουρά της η Γεωργία. Η 45χρονη μητέρα κόρης, που την έκανε με τον γκόμενο της, έναν δημοσιογράφο της τηλεόρασης.
''Αδέλφια της Ιταλίας'' λέγεται το κόμμα της. Έξυπνο; Κληρονόμησε το νεοφασιστικό κόμμα, το λεγόμενο Κοινωνικό, και το μετανόμασε Αδέλφια της Ιταλίας. Είναι δυνατή στην επικοινωνία, γοητευτική, έχει αμεσότητα και πάνω απ' όλα ξέρει το σπορ. Πριν δέκα χρόνια ήταν υπουργός Νεολαίας στην τελευταία κυβέρνηση του Σύλβιο Μπερλουσκόνι, τον οποίον σήμερα τον έχει για φτύσιμο.
Η Γεωργία Μελόνι είχε την πορεία του Αλέξη Τσιπρα στην Ελλάδα. Από μικρό κορίτσι στο κομματικό κουρμπέτι, αυτή στο ακροδεξιό κόμμα, έγινε μπροστάρισσα στους φοιτητές της παράταξης της και είχε πάρει 20% ως υποψήφια δήμαρχος Ρώμης. Το όνομα του κόμματος της ''Τα αδέλφια της Ιταλίας'' το πήρε από τον Εθνικό Ύμνο της χώρας. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ