ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...

 
Η κυρία Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν άργησε να βρει κομματική στέγη. Δεν κατάλαβα. Μεταγραφές δεν κάνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές. Στην πολιτική, και για να μιλάμε σωστά στον κόσμο των κομμάτων, μετακινήσεις κάνουν κυρίως οι πολιτικοί. Πιο σωστά οι  υποψήφιοι βουλευτές. 
Το κορίτσι, λοιπόν, ως τενίστρια δεν έγινε Σάκκαρη, αλλά με τη μεταγραφή της στον Μπογδάνο, δεν αποκλείεται να γίνει μέχρι υπουργός. Όταν, βέβαια, επανέλθει στο κόμμα. Κι όταν λέμε κόμμα εννοούμε ΝΔ και Σύριζα. Οι τσόντες, σαν το κόμμα του Μπογδάνου, σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Κι όσο εύκολα μπαίνουν στη Βουλή, άλλο τόσο εύκολα εξαφανίζονται.
Τι να σου κάνει και ο Κωνσταντίνος; Ο Μπογδάνος. Τον διαγράφουν από την ΝΔ, να βγει στη σύνταξη; Πριν φάει τα ψωμιά του, δεν γίνεται. Έτσι ανοίγει δικό του κόμμα. Και επειδή τον ενώνουν τα ίδια ιδανικά περί θρησκείας, οικογένειας, άνοιξε τις κομματικές αγκαλιές στην 31χρονη και σέξυ Θεσσαλονικιά Αφροδίτη Λατινοπούλου.
Πολυδιαφημισμένη η Λατινοπούλου. Όποιος τα βάζει με τους ομοφυλόφιλους κερδίζει κοινό από τη μια και από την άλλη δημοσιότητα. Επειδή δέχεται επίθεση από τους Καπουτζίδηδες, που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους που τα απειλούν οι Μπαγδάνοι και οι Λατινοπούλες.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΜΕΤΑΞΑ;