ΑΤΥΧΟΣ, ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...

 
Από καρδιακή προσβολή πήγε ο άνθρωπος. Δεν τον έστειλαν στον άλλο κόσμο, εκεί απ' όπου δεν υπάρχει επιστροφή. Μια χαρά ήταν στο ξενοδοχείο που βρισκόταν ο υπεύθυνος του πυραυλικού προγράμματος της Ταϊβάν, αλλά κάτι συνέβη και σταμάτησε να αναπνέει. Συμβαίνει.
 
Να μην είμαστε φιλύποπτοι. Και με το παραμικρό να την πέφτουμε στις λεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας. Δεν είναι όλα βρώμικα και  εγκληματικά. Αμάν, πια! Απλά το θανατικό έπεσε στην περίπτωση.'
 
Άρχισε τα σουλάτσα στο νησί,εννοώ την Ταϊβάν, η προεδρίνα της αμερικάνικης βουλής Νάνσυ Πελόζυ και οι Κινέζοι είπανε να κάνουν στρατιωτικά γυμνάσια ολόγυρα. Μόνο που δεν κύκλωσαν την Ταίβάν που την θεωρούν δικό τους έδαφος.
 
Στο μεταξύ η Ταίβάν, σε συνεννόηση με τις ΗΠΑ είπε να αυξήσει την παραγωγή των πυραύλων της, από το φόβο μήπως δεχθεί επίθεση από την Κίνα. Συμπέρασμα; Όλα φυσιολογικά. Τίποτα το περίεργο. Άτυχος ο δεχθείς την επίθεση στην καρδιά του. Τον έφαγε το άγχος. 
 
Ο θάνατος του επιστήμονα δεν ήταν επώδυνος. Μπαμ και κάτω ήταν. Αν είχαν επιλέξει διαφορετικό τέλος ο 57χρονος θα υπέφερε μέχρι να τελειώσει στο νοσοκομείο, όπου θα τον μετέφεραν. Ήταν, όμως, ένας τιμωρητικός θάνατος. Ένας εκδικητικός θάνατος. Ήταν μια μηνυματική δολοφονία.    

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΜΕΤΑΞΑ;