ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ

 

Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί αυτός ο κερατάς ο υπερκοριός των Μυστικών Υπηρεσιών ξεφτυλίζει  ανθρώπους, μια της πολιτικής, μια του ποδοσφαίρου. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Οι υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών είναι παράνομες. Η ΕΥΠ, όμως, τις κάνει, και πολύ καλώς τις κάνει, μετά από άδεια του εισαγγελέα, στην περίπτωση όμως που το πράμα βρωμάει και αναμένεται αποτέλεσμα. Κάποιοι να πιαστούν στα πράσα, και να καταδικάζονται βέβαια, όταν αποδεικνύεται ότι ενεργούν εγκληματικά. Σε βάρος της κοινωνίας είτε ως πολιτικοί, είτε ως ποδοσφαιρικοί παράγοντες. 

Για να κάνουμε ταμείο. μέχρι σήμερα ο υπερκοριός της ΕΙΠ δουλεύει μονάχα για πάρτη κάποιων δημοσιογράφων, οι οποίοι αποκαλύπτουν στις εκπομπές τους ή σε άλλα μέσα το περιεχόμενο των υποκλοπών. Και μαθαίνει ο κόσμος όχι απλά ποιους παρακολουθούσαν οι κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών, αλλά και τις βρωμιές των ενόχων. Να, όμως, που οι ένοχοι την γλυτώνουν.
Αυτό ξέρω. Αυτό βλέπω. Δεν κατάλαβα. Το υλικό των νόμιμων παρακολουθήσεων στα τηλέφωνα των υπόπτων για εγκληματική δράση γίνεται... εκπομπή στην τηλεόραση. Και ρεπορτάζ σ' άλλα μέσα. Δεν έχω πάρει πρέφα ότι... «αξιοποιείται» και διαφορετικά.
Ποιοι πάνε φυλακή; Ο κανένας; Και να κατηγορηθεί κάποιος, ακόμα και να προφυλακιστεί δεν λέει κάτι επί της ουσίας. Θυμίζω ότι για τη δράση της Παράγκας, που είχε ξεκινήσει πριν 26 χρόνια, βγήκαν στον αέρα οι βρωμιές από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, χωρίς κανένας, ποτέ να πάθει κάτι. Μόνο ο διασυρμός έπεσε σε κάποιους. Για τους οποίους ο διασυρμός ήταν παράσημο και ''διαφήμιση''.
Νέα βαβούρα έσκασε τις τελευταίες μέρες με το τηλέφωνο του Ανδρουλάκη. Νόμιμα το είχαν στο σημάδι από την ΕΥΠ. Ποιος θα τιμωρηθεί; Ο κανένας. Ο μόνος κερδισμένος, το θύμα. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ο Νο 2 της αντιπολίτευσης γνωρίζει δημοσιότητα μεγαλύτερη από τον Τσίπρα, τον Νο 1 της αντιπολίτευσης..
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ