ΝΑΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΙΜΕΤΡΩΝ!

 
Έστω ότι φτιάχνεται κόμμα των κοντών. Άρα, αποκλείεται να γίνει μέλος, πολύ περισσότερο στέλεχος του κόμματος, ένας δίμετρος. Αντιληπτό. Εκτός και οι συμμετέχοντες στο κόμμα των κοντών είναι απατεώνες. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Βάζουν μέσα και κρεμανταλάδες, και νάνους. 
Δεν πάει έτσι. Οι υψηλοί να γίνονται δεκτοί στο κόμμα των δίμετρων. Και στο κόμμα των νάνων οι κάτω του 1 μ. 20. 
Έστω ότι φτιάχνεται κόμμα των παχύδερμων. Των βαρύκιλων. Άρα, αποκλείεται να γίνει μέλος ένας κοκαλιάρης. Αντιληπτό.
Αν, όμως, ιδρυθεί το κόμμα των ωραίων, άνετα έχει θέση κι ένας άσχημος. Για όλον τον κόσμο είναι κακάσχημος, όμως, ο ίδιος, όπως θα τον γράψουν μέλος στο κόμμα, και θα μας πουν πως ο σύντροφος και συνοδοιπόρος του πολιτικά είναι γόης. Κούκλος.
Τι λέμε; Αυτά που δεν έχει πει ποτέ κανένας στην Ιστορία της πολιτικής και της δημοκρατίας από καταβολής. Λέμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την καραξεφτύλα, την απάτης κόμμα. Το αιώνιο παραμύθι ότι στο αυτοαποκαλούμενο π.χ. αριστερό ή δεξιό κόμμα κυκλοφορούν και οπλοφορούν ιδεολογικά μόνο αριστεροί ή δεξιοί. Στο κεντρώο κόμμα μόνο... κεντρώοι. 
Αν τα κόμματα ήταν κόμματα, όχι παραλίες και μπυραρίες, δηλαδή αληθινά πίστευαν σε αρχές και αξίες διακριτές από άλλα κόμματα δεν θα έκαναν μεταγραφές από άλλο κόμμα. Τι συμβαίνει; Στο κόμμα των νέγρων π.χ. παίρνουν πόστα και λευκοί. Στο κόμμα των ξανθών παρουσιάστριων βλέπεις και μελαχροινές.
Διαβαστε ακομα:

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ