ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ''ΔΕΙΧΝΕΙ'' ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 
Μεγαλώσαμε με την αλήθεια ότι η Τουρκία είναι μεγάλη και η Ελλάδα είναι μικρή. Κι αν δεν την πεις μεγάλη την Τουρκία, σίγουρα είναι μεγαλύτερη από την Ελλάδα. Όπως και να το δεις. Από όπου κι αν το πιάσεις. Περισσότερος λαός, μεγαλύτερη έκταση. Κι αυτό που δεν ξεχνάς είναι ότι αυτό το συχαμένο πράμα που λέγεται Τουρκία έχει εγκατασταθεί στα χώματα που κάποτε ήταν δικά μας. Και, τέλος, εμείς ποτέ δεν κάτσαμε στο σβέρκο τους, όπως συνέβη σ΄εμάς από τους πρόγονοι τους, τέσσερις αιώνες.
Ο Ερντογάν δεν λέει να σταματήσει τη ρητορική πολέμου. Κάθε μέρα αμολάει κι ένα εμπρηστικό, καλλιεργώντας κλίμα εχθρότητος ανάμεσα στις δυο πλευρές. Της Τουρκίας και της Ελλάδος. Δεν ησυχάζει ο Τούρκος κι απορείς γιατί ακόμα δεν έχει δώσει το σύνθημα. Να μπλέξουμε τα μπούτια μας.
Και τι δεν λέει ο Ερντογάν, σε βάρος της Ελλάδος. Κι όμως μένει στα λόγια! Στις απειλές και στα... παράπονα. Τι σημαίνει αυτή η στάση του Τούρκου; Τι άλλο, παρά ότι αυτός ξέρει καλύτερα πως είναι ο αδύναμος του δίπολου Τουρκία - Ελλάδα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Αφού η Τουρκία είναι πιο ισχυρή, όπως λένε Ερντογάν, Τσαβούσογλου, Ακάρ, Γκιουλέρ και σία, και έχει με το μέρος της όλα τα δίκια, γιατί δεν χτυπάει; Γιατί δεν κάνει την αρχή; Τι... φοβάται; 
Αυτό είναι, κυρίες και κύριοι. Η Τουρκία φοβάται. Για σκέψου! Να το παίζεις νταής κι όταν έλθει η στιγμή της κρίσης να συλλαμβάνεσαι με κατεβασμένα τα σώβρακα. Να, γιατί δεν τολμάει.  
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ