Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

 
Για να μη λένε ό,τι θένε. Πρόκληση είναι να χαρακτηρίζουν ''κίνδυνο'' την άνοδο της δήθεν ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Το σωστό είναι να μιλάνε για την απειλή του λαού με τη φανέλα της ακροδεξιάς. Ότι προκύψει θα έχει προέλθει από την κάλπη. Με εκλογές, δηλαδή με δημοκρατικές διαδικασίες, θα πάρει την κυβερνητική εξουσία η ακροδεξιά. Και θα αποδειχθεί ότι είναι μαϊμού. ένα ανύπαρκτο παραμύθι η ακροδεξιά, διότι και κυβέρνηση να γίνει, σίγουρα θα συμβιβαστεί. Εκατό τα εκατό.
Ανεβαίνει στην κυβέρνηση ένα κόμμα με συνθήματα αριστερά και προοδευτικά και λαϊκά, και άλλα τέτοια πεζοδρομιακά. Και τι βλέπουμε; Μια από τα ίδια. Η απατεωνίστικη δήθεν αριστερή και ριζοσπαστική κομματική κομπανία συνεχίζει με αριστερή ρητορική να είναι μια αυθεντική, μια καραμπινάτη συνέχεια του κόμματος που ανέτρεψε.
Η επέλαση, λέει, της ακροδεξιάς. Με σπαθοφόρους και κονταροφόρους ιππείς; Με πλακάτ και διαδηλώσεις, ντουντούκες και μολότωφ, βία σε μπάτσους και κοινοβούλια;  Όχι τέτοια πράγματα. Με εκλογές θα γίνει η ζημιά, όπου θα ψηφίσουν πολίτες δημοκρατικοί. Βέβαια! Όποιος ψηφίζει είναι δημοκράτης.
Αν, λοιπόν, θέλουν να αποφύγουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ νίκη της λεγόμενης ακροδεξιάς, ένα τους μένει να κάνουν: Να καταργήσουν τη δημοκρατία. Να μη στηθούν ο κάλπες. Μόνο έτσι θα γλυτώσουν από τους εχθρούς της... δημοκρατίας.
Διαβαστε ακομα:

ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ